Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE SALE IS BEGONNEN: TOT 50% KORTING! >
Filter

Kaarthouders

Vandaag de dag zijn de meeste portemonnees overbodig geworden. Kleingeld komt in de meeste huishoudens niet meer voor. Een portemonnee meeslepen voor een paar pasjes voelt dan onnodig. Een cardholder is dan de perfecte tussenweg. Kaarten hoeven niet meegenomen te worden in een jas- of broekzak waar ze makkelijk uitvallen, maar kunnen netjes bij elkaar gehouden worden.


Kleuren cardholders

De kaarthouders bij HemdVoorHem.nl komen in klassieke kleuren, zodat ze bij elke outfit passen. De kleuren van de cardholders zit op het leer die om de metalen houder heen zit. De klassieke kleuren kunnen goed gematcht worden in een nette outfit. Bij een donkerblauw pak past een bruin of cognac gekleurde kaarthouder, terwijl een zwart pak beter gaat met een zwarte cardholder.

In een casual outfit past een cardholder ook goed. Zowel zwart als bruin gekleurde kaarthouders passen hierbij. Een casual outfit bevat vaak dezelfde soort kleurtonen als een zakelijke outfit. Met name blauw en zwart.


RFID Beveiliging

Alle kaarthouders bij HemdVoorHem.nl beschikken over RFID beveiliging zodat al uw gegevens veilig in uw cardholder zitten. Dit is een plus waar de kaarthouders over beschikken, in tegenstelling tot de meeste portemonnees die hier niet over beschikken.

Pasjeshouder online kopen

De mooiste kaart opbergers bestelt u bij HemdVoorHem.nl met gratis verzending en 100 dagen gratis retour of ruilen. Juist in drukken cadeauperiodes is het handig om alvast op tijd cadeautjes te bestellen zodat u dat van het lijstje kan strepen. Bij ons heeft u hier dan ook de tijd voor! Heeft u vragen over de kaarthouders of over een ander artikel in onze webshop voor mannen met de leukste cadeaus voor hem? Neemt u dan even contact met ons op. Wij helpen u graag!

Kaarthouders


Kaarthouders zijn een ideaal cadeau voor mannen. Het tijdperk van de portemonnee lijkt voorbij en we betalen steeds meer digitaal met een card of telefoon. De cardholder zorgt ervoor dat uw (betaal)kaarten veilig zijn opgeborgen en dan ook nog eens op een stijlvolle manier. Ruimte voor 6 kaarten die ook nog eens beveiligd zijn tegen scannen door buitenstaanders door de RFID beveiliging. Mini portemonnee waar u jarenlang plezier van zal hebben. Ook erg leuk om cadeau te geven!

Alle kaarthouders worden gratis bezorgd en mogen gratis 100 dagen retour gestuurd worden!
Sorteren naar
Sorteren naar