Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >

Veilig bestellen


Bij HemdVoorHem.nl vinden wij het belangrijk dat u als klant veilig online bij ons kan winkelen. Door onderstaande handelingen zijn uw persoonlijke gegevens en orders bij ons in goede handen.
 

SSL beveiliging

We hebben onze webwinkel voorzien van een SSL certificaat, zodat u de garantie heeft dat uw gegevens die u achterlaat, veilig zijn en niet ingezien kunnen worden door derden. Met een SSL certificaat worden uw gegevens versleuteld verstuurd, zodat deze niet zijn "af te luisteren".
 

Vertrouwelijke gegevens

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om. Wanneer u een bestelling plaatst in onze webshop worden uw gegevens alleen gebruikt voor de verwerking van uw bestelling. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.


Veilig Betalen

Om de veiligheid van betalen te waarborgen, maken wij gebruik van de betaalplatformen van Paypal, Klarna en Multisafepay. Dit zijn externe partijen die onder toezicht staan van de Nederlandse overheid. Deze betaalplatformen zijn allemaal beveiligd met SSL-normen. Dit betekent dat de gegevens die u verstrekt, bijvoorbeeld uw naam of creditcardnummer, worden gecodeerd, zodat deze niet door andere personen kunnen worden gelezen of onderschept.
 

Aflevering van uw bestelling

Voor een goede en veilige afhandeling van uw bestelling versturen wij deze met PostNL. U kunt uw bestelling ook af laten leveren bij een PostNL-servicepunt. Hier wordt gevraagd naar uw legitimatiebewijs zoals ID-kaart, rijbewijs of paspoort.
 

Vragen?

Heeft u nog vragen over veilig online bestellen bij HemdVoorHem.nl, dan kunt u 7 dagen per week per mail bij onze Klantenservice terecht. 
Chat
Email: [email protected]
Telefoon: 020-8203744 (werkdagen tussen 09.00 en 17.30)
Whatsapp: 0626752934