Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>
Filter


Seidensticker

De ruim 100 jaar ervaring van dit Duitse kledingmerk zien we terug in de ontwerpen en kwaliteit van elk Seidensticker artikel. Toch is het een jong merk met moderne ontwerpen, oog voor detail en kwaliteit en verschillende pasvormen zodat er voor iedereen een passende Seidensticker te vinden is.

Seidensticker strijkvrij

In 1956 kwam Seidensticker met het eerste katoenen strijkvrije overhemd. Een product dat steeds verder geperfectioneerd werd, zodat nu vrijwel alle Seidensticker overhemden strijkvrij zijn. Dit zijn dan ook de overhemden van Seidensticker die u die wij op dit moment aanbieden bij HemdVoorHem.nl. Waarom strijken als dat niet nodig is?

Seidensticker kwaliteit

Seidensticker heeft een uitermate streng kwaliteitsprogramma. Elk overhemd doorloopt 142 kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat elke hemd perfect wordt afgeleverd. Alle stappen in het productieproces worden wereldwijd door eigen kwaliteitscontroleurs bewaakt, zodat elk Seidensticker artikel gegarandeerd van de hoogste kwaliteit is.


SeidenstickerSeidensticker is de grootste fabrikant van overhemden in Europa en staat in de top 3 wereldwijd. Een overhemd van Seidensticker is perfect afgewerkt staat voor: kwaliteit, duurzaamheid, betrouwbaarheid, innovatie en traditie. Eigenschappen die de waarde van onze klanten waarderen. De shirts van Seidensticker in onze webshop zijn allemaal van hoogwaardig strijkvrij katoen!

Beste Seidensticker online, veilig en snel, nu met gratis verzending en retour.
Sorteren naar
Sorteren naar