Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE SALE IS BEGONNEN: TOT 50% KORTING! >
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Filter

Profuomo overhemden
Profuomo is onderdeel van het familiebedrijf dat in 1934 is opgezet door Heinz Michaelis, een kleermaker met een scherpe visie. Zijn doel was het maken van kwaliteitskleding met speciale aandacht voor elke stap in het design- en productieproces. Van het materiaal zelf tot de laatste steken, alles moest even zorgvuldig worden afgewogen en toegepast. De producten die Profuomo vandaag de dag maakt, worden nog steeds geproduceerd volgens de filosofie van Heinz Michaelis in 1934. Wat nu echter is toegevoegd, zijn de kennis en expertise van 3 generaties van deze zelfde familie. Zij houden één oog gericht op het verleden, en het andere naar de toekomst.
 

Profuomo overhemden online

Als u eenmaal uw favoriete model en merk heeft gevonden dan is het eenvoudig en snel om uw overhemden online te bestellen. Niet meer winkeltje in, winkeltje uit, gewoon thuis achter het scherm uitzoeken wat bij u past. Weet u toch niet zeker welek pasvorm het beste bij u past, raadpleeg dan de maattabel bij het betreffende overhemd.
 

Hemdvoorhem.nl Klantenservice

Wij begrijpen dat het online bestellen van kleding best lastig kan zijn omdat het aanbod zo groot is en er tal van keuzes zijn waar u in een fysieke winkel niet over na zou denken omdat het assortiment daar vaak een stuk beperkter is en er misschien ook wel een aardige dame of heer is die u helpt om de keuzes te maken. Door een zo volledig mogelijke productbeschrijving, de gedetailleerde maatinformatie en pasvorm gegevens proberen we u zo veel mogelijk te helpen bij het maken van een passende keuze. Soms is het zo makkelijk als gewoon dat hele fijne overhemd in een andere kleur bestellen, maar soms is het ook wat lastiger als u iets nieuws zoekt.

Onze klantenservice helpt u graag bij het maken van keuzes. Wij zijn zo duidelijk mogelijk in onze omschrijvingen, maar als u toch nog extra informatie nodig heeft mag u ons natuurlijk altijd mailen of bellen. Wij helpen u graag!

 

Profuomo overhemden


De premium overhemden van Profuomo staan voor stijl, elegantie en klasse. Italiaans design en materiaal, gemaakt met het Duitse oog voor detail en aandacht. Het beste van twee landen wordt gecombineerd in deze prachtige overhemden van perfecte kwaliteit. Veel van de business shirts van Profuomo zijn basic shirts in uni kleuren die opvallen door het gebruik van bijzondere wevingen die de overhemden een zakelijke uitstraling geven. Veel van de Profuomo shirts zijn strijkvrij wat zeker een groot voordeel is van deze prachtige shirts. HemdVoorHem.nl heeft voor u altijd de basis collectie en aanvullend daarop ook de seizoenscollectie die vaak bestaat uit hemden met iets meer uitgewerkte details.

Bestel uw favoriete Profuomo overhemden eenvoudig en snel online. Gratis verzending en retour.  
Sorteren naar
Sorteren naar