Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
VAKANTIE DEALS >
Filter


Sloggi


Het klinkt misschien raar, maar Sloggi was ooit een absolute voorloper in de wereld van het ondergoed. Nu zien we Sloggi als een vertrouwd en bekend merk met niet altijd de meest revolutionaire ontwerpen, maar heus, dat was dus ooit anders.
 

Hoe het begon

In 1979 kwam Sloggi als eerste ondergoedfabrikant op de markt met ondergoed met lycra. De kunst was dat de katoenen draad (natuurlijk van een superzachte en sterke extra gekamde variant) om de lycra draad heen werd gesponnen. Op die manier werd de katoenen draad dus elastisch. Gevolg? Een slip die niet alleen van heerlijk zacht en ademend katoen was gemaakt, maar die ook nog meerekte, aansluitend om het lichaam zat en bleef zitten en ook na vele wasbeurten nog steeds mooi in model bleef.

Het materiaal van Sloggi

De slips van Sloggi zien er niet echt wereldschokkend anders uit, maar daar zit de kracht van dit Duitse merk dat de wereld heeft veroverd sinds het begin in 1979. Sloggi maakt dames en heren ondergoed in goede basics die bij iedereen passen in makkelijke kleuren en goede modellen. Maar wat zorgt er nu voor dat ze op nummer 1 staan? Sloggi was de eerste die op de markt kwam met een slip die gemaakt was van katoen met lycra. Daarbij was de elastische lycra omhuld door heerlijk zachte extra gekamde katoen. Katoen bestaat uit korte draden van de katoenbol. Deze draden worden in elkaar gedraaid en dat wordt gekamd waardoor de oneffenheden eruit gaan en de zwakke plekken eruit gehaald worden; hoe vaker er gekamd wordt, hoe zachter en sterker het katoen. Door het gebruik van dit materiaal voelen de dames en heren slips van Sloggi heel zacht op de huid, zijn ze elastisch waardoor ze mooi om het lichaam vormen en door de hoge kwaliteit van zowel het katoen als de lycra blijft Sloggi ondergoed echt heel lang mooi in het gebruik.

Sloggi slips

In eerste instantie was deze opzienbarende ontwikkeling alleen te koop in damesslips. Voor de heren waren er vooral de wijde onderbroeken die de term sexy en uitdagend zeker niet waard waren. Vanaf 1986 kwam Sloggi Men op de markt, waardoor ook de mannen in heerlijk comfortabele slips konden rondlopen die niet als een soort van witte vuilniszak om het onderlijf hingen. Mooie, perfect aansluitende slips, met een stoere tailleband en een fijne beenuitsnijding. Natuurlijk verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen zodat er voor iedere man een passende slip was.

Sloggi Men

Mannen willen natuurlijk hetzelfde draagcomfort en hoge kwaliteit aan het achterwerk als de dames en daarom maakt Sloggi vanaf 1986 ook herenslips en werden daar later boxers en t-shirts aan toegevoegd. En laten we eerlijk zijn, voor een man is het belangrijk dat ondergoed lekker zit en dat de prijs-kwaliteit verhouding goed is. Het is niet echt het hoogtepunt van de dag om onderbroeken te moeten kopen als man. De Sloggi slips en boxers voor mannen zorgen ervoor dat u dat ook niet te vaak hoeft te doen!

Sloggi online kopen

HemdVoorHem.nl heeft een grote collectie Sloggi. Juist door de nog steeds ongekende populariteit van dit merk zorgen wij ervoor dat wij altijd de laatste collecties voeren en een grote voorraad hebben van alle verschillende modellen en kleuren. Zo kan u makkelijk online bestellen en hoeft u niet lang te zoeken naar uw favoriete Sloggi.


SloggiSloggi; wie kent het ondergoedmerk niet? Elke minuut worden er 126 Sloggi’s geproduceerd voor mannen en vrouwen en sinds 1979 zijn er al meer dan een miljard slips verkocht in dertig landen. Het is dus niet raar dat Sloggi op nummer 1 staat als bestverkochte slip in Europa. Wat maakt Sloggi’s dan zo bijzonder? Het feit dat ze juist niet zo heel bijzonder ogen waarschijnlijk!

Koop Sloggi online bij HemdVoorHem.nl. Eenvoudig en snel, geen verzend- en retourkosten.
Sorteren naar
Sorteren naar