Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE SALE IS BEGONNEN
Filter
Heren riemen  

Bij elke kledingstijl hoort een eigen type riem. De zakelijke, business riem is vaak wat smaller en glad afgewerkt met een bescheiden gesp. Een casual leren heren riem is wat breder en past goed bij jeans door de wat stoerdere afwerking van het leer en een wat grotere gesp. Er is een broekriem voor ieder type man met een eigen stijl.
 

Kleuren heren riemen

De kleur van de riem wordt afgestemd op de kleur van de schoenen. Het handigste is het om een goede broekriem te hebben bij de verschillende schoenen in uw collectie en zo hoeft u nooit na te denken over welke riem nou bij welke outfit past. Bij HemdVoorHem.nl hebben wij een ruime collectie leren heren riemen in veel verschillende kleuren zodat er altijd een riem te vinden is die mooi kleurt bij uw schoenen en kleding.
 

Stijlen heren riemen

De scheiding tussen business en casual is niet meer zo groot. Juist door de business casual stijl die zo goed bij veel mannen past zijn er in onze online collectie veel broekriemen waarmee u zowel zakelijk als casual goed voor de dag komt. Bij een sneaker past een ander soort riem dan bij een mooie leren schoen. Maar daar tussenin liggen nog veel verschillende stijlen. Kijk eens bij de vele verschillende stijlen leren heren riemen en vind de juiste riem.
 

Grote maat heren riemen

Onze collectie leren heren riemen gaat van 85 centimeter tot 170 centimeter. Juist omdat wij weten dat het lastig is om in een grotere maat een broekriem te vinden hebben wij daarin ook een zo ruim mogelijke keuze zodat u altijd een passende riem kan vinden voor bij de overhemden, polo's en truien die wij tot en met maat 6XL in onze webshop aanbieden.
 

Maat van heren riemen

Welke riemmaat heeft u nodig? De maat wordt aangegeven in centimeters, maar is dat dan de totale lengte van de broekriem of gaat het om een andere maat? Deze maat geeft de lengte aan tussen de gesp (waar het leer begint) en het middelste gaatje. Als u uw taille meet, net onder de navel, dan heeft u de maat die voor u geschikt is en dan kijkt u welke riemmaat daar het meeste bij in de buurt ligt. De twee gaatjes beide kanten op geven u nog wat speelruimte. De meeste van onze riemen zijn trouwens ook makkelijk zelf in te korten. De gesp zit vast met een klein schroefje en als u deze losschroeft en het gesp gedeelte losmaakt dan kunt u de riem op de juiste maat afknippen, gaatje erin maken en de gesp weer vastschroeven.
 

Online bestellen

Wilt u onze leren kwaliteitsriemen eens proberen om te zien welk verschil ze kunnen maken? Of bent u nog op zoek naar een mooie riem bij uw nieuwe schoenen? U kunt allerlei soorten en kleuren leren herenriemen online bestellen bij HemdVoorHem.nl. Heeft u nog vragen, weet u bijvoorbeeld uw riemmaat niet, neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag.

Heren riemen


Een broekriem is niet alleen functioneel om de broek op te houden, maar een leren heren riem is ook een mooi accessoire waarmee u uw outfit compleet maakt. Kies een leren riem in dezelfde kleur als uw schoenen en zorg voor een passende kleur bij uw verschillende schoenen. Kies uit de verschillende stijlen de leren heren riem die het beste bij u past.

Bestel uw favoriete leren heren riemen eenvoudig en snel online. Gratis verzending en retour. 
Sorteren naar
Sorteren naar