Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >
Filter

Michaelis

Een Nederlands bedrijf met een rijke historie. In 1934 opende Heinz Michaelis een klein atelier in de Rotterdamse binnenstad met het idee om kleding die voorheen alleen bij de kleermaker verkrijgbaar was, toegankelijk te maken voor een groter publiek. De generatie lange ervaring en vakkennis als kleermakers gebruikte hij voor het creëren van eigentijdse, stijlvolle dassen en heren-accessoires.

Michaelis voor de moderne, stijlvolle man

Door de veranderingen in het modebeeld door de afgelopen 80 jaar heeft Michaelis ook het assortiment aangepast; tegenwoordig biedt Michaelis 100% katoenen (strijkvrije) shirts en accessoires zoals dassen en manchetknopen. Natuurlijk nog steeds volgens de filosofie van Michaelis in 1934, gecombineerd met de gemakken van tegenwoordig.


MichaelisMichaelis, mode voor de moderne man. Nederlands vakmanschap en visie, gecombineerd met Italiaanse ontwerpen, stoffen en passie. Een merk dat al meer dan 80 jaar actief is in de herenmode en zich steeds aanpast aan de laatste trends zonder daarbij te vergeten dat kwaliteit heel belangrijk was en is. Mode voor de moderne man; stijlvol, elegant en af en toe met een knipoog.

Michaelis koopt u bij HemdVoorHem.nl. Gratis verzending en retour.
Sorteren naar
Sorteren naar