Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>
Filter

Armani

Modemerk Armani staat niet alleen bekend om zijn stijlvolle en elegante kleding voor heren en dames, ook de ondergoedlijn van Emporio Armani wordt graag gezien en gedragen. In de ondermode van Armani zien we weer die tijdloze elegantie en stijl; zonder in te leveren op draagcomfort en kwaliteit. De t-shirts, boxers, trunks en slips van Armani kenmerken zich door het gebruik van fijne materialen, goede pasvorm en het logo wat op alle artikelen weer terugkomt; soms heel subtiel, soms ook veel prominenter.

Armani logo

De gestileerde adelaar met de initialen G.A. daarin verwerkt is gekozen vanwege de tijdloze uitstraling en uitstekende kwaliteit die deze uitstraalt. Het is daarbij opvallend dat dit logo eigenlijk voornamelijk in het zwart-wit gebruikt wordt; vooral niet te overdreven en kleurrijk, iets wat we ook weer terugzien in de ondergoed collecties zelf die vaak uitblinken in hun eenvoud.

Giorgio Armani

Armani is een bekende naam in de modewereld, maar daar blijft het niet bij. De ondertussen ruim 80-jarige Giorgio Armani, heeft eigenlijk op heel veel gebieden die een raakvlak hebben met stijl, ontwerpen en zijn visie wel een eigen Armani onderdeel opgezet. Het bekendste is wel het modehuis Giorgio Armani dat veel bekendheid kreeg, niet alleen door de tijdloze, comfortabele ontwerpen, maar ook doordat hij ervoor zorgde dat zijn merk gedragen werd door Hollywood sterren die er graag voor uitkwamen dat zij in Armani liepen. Door het succes van zijn eerste merk ging Armani zich steeds verder diversifiëren en werd hij ook een bekende in de wereld van cosmetica, parfums, juwelen, horloges, (zonne)brillen, (mode) accessoires, designvazen, bloemsierkunst, chocolade, interieurbenodigdheden en design-meubels. Zo zijn er ook de Emporio Armani Café’s en Hotels.

Emporio Armani

In 1974 begon Giorgio Armani met zijn eerste herencollectie. Het jaar daarna kwam er ook dameskleding bij. Zoals ze zeggen: the rest is history. Giorgio Armani als merk is ondertussen wereldberoemd en het is opvallend dat deze kwieke 80-er nog steeds zeer actief is binnen het bedrijf; wat we ondertussen inderdaad wel een imperium kunnen noemen. Winkels over de hele wereld, volgens Forbes is Armani de meest succesvolle ontwerper van Italië en eigenlijk aanwezig in alle facetten van lifestyle.

Armani design

Armani komen we tegen in heren- en dameskleding, cosmetica, parfums, sieraden, (mode) accessoires en zelfs interieur benodigdheden, design meubels maar ook chocolade. Het Armani rijk omvat een breed scala aan producten die allemaal uitgaan van dezelfde basis: tijdloze en elegante ontwerpen. Aangezien het aanbod zo breed is zijn er door de jaren heen steeds meer namen en merken aan de Armani boom toegevoegd. Emporio Armani, Armani Jeans, Giorgio Armani en EA7 zijn slechts een klein greep uit de merken van deze prestigieus naam die al ruim 40 jaar in de top staat van de mode-industrie.

Armani trends

Het ondergoed van Armani is mannelijk, stoer, sexy en sportief zonder daarbij in te leveren op draagcomfort en kwaliteit. De Italiaanse snit zorgt dat de Armani boxers, slips en shirts mooi aansluiten op het lichaam en de logo details en afwerking. Het ondergoed van Armani onderscheidt zich door de prachtige vormgeving, het oog voor de detail en de fijne materialen. Feit dat ondergoed van Armani in de advertentiecampagnes altijd gepromoot wordt door bekende sporters als een Nadal en Beckham, zorgt ervoor dat ook de dames goed bekend zijn met dit merk, uiteraard gewoon omdat het een mooi kwaliteitsproduct is.

Klassiek Armani

Het is opvallend dat de ondermode van Emporio Armani door de jaren heen niet echt drastisch anders is geworden. Het is duidelijk dat er een echte visie is op wat wel en niet bij het merk hoort en hoe zich dat vertaalt richting trends en de mode van het moment. Stijlvol, comfortabel, elegant en met een sexy ondertoon; het blijft natuurlijk Italiaans design!


ArmaniPerfecte basics voor de man die houdt van comfort en stijl; dat is waar het ondergoed van Emporio Armani voor staat. Italiaanse stijl en uitstraling; de heren t-shirts, boxers en slips van Armani zijn nu ook te koop bij Hemdvoorhem.nl. Fijne katoen, gecombineerd met 5% elastaan maken van het Armani ondergoed heerlijk draagbare ondermode die niet alleen perfect zit, maar ook perfect staat! Tijdloze classics en ook moderne trends; in onze webshop vindt u een breed assortiment Armani heren ondergoed.

Grote collectie Armani bij HemdVoorHem.nl, eenvoudig online bestellen met gratis verzending en retour.

Sorteren naar
Sorteren naar