Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Filter

Pochetten

Een pochet, of hoe het vaak genoemd wordt, een pocket square, wordt niet heel vaak meer gedragen. Dat is ook niet zo raar, sinds veel mannen niet eens meer een pak dragen. Toch is het zonde wanneer u graag een pochet wilt dragen, maar deze nergens kan vinden. Wees niet getreurd, bij HemdVoorHem.nl hebben we al een tijdje een leuke collectie pochetten.


Effen pochetten

Pochetten met een effen kleur staan vaak net iets rustiger dan eentje met een print. Toch is het wel leuk als deze een beetje afwijkt van de rest van de outfit. Dit geeft net iets meer karakter aan wat toch vaak een blauw of zwart pak is met een wit overhemd. Nog leuker en gecoördineerd, is wanneer uw stropdas dezelfde kleur als uw pochet heeft.

Effen pochetten zijn ook te onderscheiden in twee verschillende groepen. Ten eerste is er de groep rustige kleuren. Pochetten in kleuren als grijs of donkerblauw vallen niet heel erg op, dus zorgen voor een niet al te afleidende outfit. De tweede optie is een effen pochet in een drukkere kleur, zoals roze. Dit geeft een anders rustige outfit net even iets meer karakter. De outfit wordt er niet spontaan casual van door de toevoeging van deze kleuren, maar maakt het toch iets spontaner.


Pochetten met print

Een printje op een pochet valt ook onder het rijk der mogelijkheden. Ook deze zijn goed te combineren met de stropdassen in onze collectie. Het zijn geen extreem drukke prints en vaak in rustige kleuren. Dit is vaak minder aanwezig dan de velgekleurde pochetten, maar ook weer niet zo onopvallend als de rustige pochetten.


Pochetten online bestellen

U kunt verschillende soorten pochetten bij ons online bestellen. In verschillende kleuren en verschillende prints, voor elke dag iets anders! Wilt u graag meer advies over een pochet aanschaffen, dan staat onze klantenservice voor u klaar. Ook wanneer u de pochetten liever in het echt ziet kan dat. U mag ze bestellen en gratis retourneren, mocht het toch niet helemaal zijn waar u naar opzoek bent.

Pochetten


Draagt u ook zo graag een pochette in uw borstzak? Soms is het best lastig om deze te vinden. Gelukkig heeft HemdVoorHem.nl nu een leuke, afwisselende collectie pochetten in het assortiment opgenomen waardoor u mooi kan combineren en afwisselen. U kan de pochette of pocket square combineren met een stropdas of strikje in dezelfde kleur of juist in een opvallende contrastkleur. Net waar u zin in heeft!

Bestel uw pochette of pocket square nu ok bij HemdVoorHem.nl met gratis verzending en retour.
Sorteren naar
Sorteren naar