Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE SALE IS BEGONNEN: TOT 50% KORTING! >
Filter
Heren riemen op kleur

Riemen zijn zo'n accessoire dat niet door iedereen volledig op waarde wordt geschat. Een broekriem is niet alleen erg handig om de broek op de goede plek te houden, maar het is ook een mode item. Een riem in de kleur van de schoenen is vaak het mooiste. Bij HemdVoorHem.nl hebben wij herenriemen in veel verschillende kleuren en stijlen. Bij een pak past weer een andere riem dan bij een jeans. Daarom hebben wij voor u ook een splitsing gemaakt op stijl en niet aleen op kleur.

Kleuren heren riemen

U maakt uw outfit compleet met een riem in dezelfde kleur en materiaal als uw schoenen. Hemdvoorhem heeft natuurlijk een mooie collectie riemen in het zwart, blauw, grijs, bruin en cognac in verschillende leersoorten zoals sučde, nubuck en natuurlijk gewoon glad runderleer. Standaard kleuren waar ook weer de nodige diversiteit in zit en waar altijd een broekriem te vinden is die de juiste kleur heeft.

Welke riem maat?

Wat is nu de juiste riemmaat? De maat wordt aangegeven in centimeters, maar is dat dan de totale lengte van de broekriem of gaat het om een andere maat? Deze maat geeft de lengte aan tussen de gesp (waar het leer begint) en het middelste gaatje. Als u uw taille meet, net onder de navel, dan heeft u de maat die voor u geschikt is en dan kijkt u welke riemmaat daar het meeste bij in de buurt ligt. De twee gaatjes beide kanten op geven u nog wat speelruimte. De meeste van onze riemen zijn trouwens ook makkelijk zelf in te korten. De gesp zit vast met een klein schroefje en als u deze losschroeft en het gesp gedeelte losmaakt dan kunt u de riem op de juiste maat afknippen, gaatje erin maken en de gesp weer vastschroeven.

Online bestellen

Wilt u onze leren kwaliteitsriemen eens proberen om te zien welk verschil ze kunnen maken? Of bent u nog op zoek naar een mooie riem bij uw nieuwe schoenen? U kunt allerlei soorten broekriemen online bestellen bij Hemdvoorhem.nl. Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Heren riemen op kleur


Een riem is vaak een ondergewaardeerd accessoire, terwijl het echt elke outfit complementeert. Een broekriem is niet alleen handig om uw broek op z’n plek te houden, maar een riem maakt het geheel nét even helemaal af. Bij HemdVoorHem.nl verkopen we kwalitatieve, leren heren riemen in verschillende kleuren en modellen. Een riem kopen is zo gedaan. Kies een model dat bij uw broek, overhemd of schoenen past (matchen met manchetknopen is helemaal perfect) en wij zorgen ervoor dat uw bestelling op tijd en gratis bij u wordt bezorgd. Wanneer u een herenriem online wil kopen, hoeft u alleen maar uw taille omtrek te meten (net onder de navel). De lengte van een broekriem die u altijd vermeld ziet staan, is de afstand tussen het middelste gaatje en de gesp.

Bestel eenvoudig en snel online de heren riem van uw keuze. Nu met gratis verzending!
Sorteren naar
Sorteren naar