Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Filter

Korte sokken voor heren 

De tijd dat de korte sokken alleen gedragen werden op het tennisveld is al lang voorbij. In de zomer staat het best suf om een paar sokken onder de korte broek te zien. Toch zitten een paar sokken in de schoenen gewoon lekkerder; minder blaren en het zorgt er ook voor dat uw schoenen langer fris blijven ruiken.

Verschillende korte herensokken

HemdVoorHem.nl heeft voor u een ruime collectie aan verschillende soorten lage sokken uitgezocht. Wij proberen rekening te houden met de wensen van al onze klanten en daarbij ook onze persoonlijke voorkeuren niet uit het oog verliezend. Wij houden van sokken die lekker zitten; sterker nog van sokken waarvan u niet voelt dat u ze aan heeft. Daarom hebben wij een keuze gemaakt voor de kwaliteitsmerken Falke en Burlington. 

Korte sokken

De korte herensokken zijn ook bekend als enkelsokken. Het komt erop neer dat de sok net tot de enkel komt, vandaar de naam natuurlijk! Door deze hoogte is de sok nog net zichtbaar boven een normale schoen en omdat de sok over de hele voet zit, blijft deze ook goed zitten. Zo niet, dan heeft u niet de juiste sokken aan de voeten.

Onzichtbare sokken

In het kader van wel een sok aan willen voor het gevoel, maar deze niet willen zien zijn er de voetcondoompjes; meestal beter bekend onder de naam onzichtbare sokken. Door de weldoordachte ontwerpen blijven deze niet zichtbare sokken bij HemdVoorHem.nl altijd goed aan uw voet zitten. Niets zo irritant als een opgerold balletje sok aan de voorkant van uw schoen. Door de technische hoogstandjes die gebruikt worden in onze onzichtbare sokken, blijft deze ellende u bespaard.

Gekleurde lage sokken

Ondanks dat veel van de lage sokken niet zichtbaar zijn, kiezen wij er toch voor om deze toch in verschillende kleuren aan te bieden. Soms gewoon omdat het handig is dat iedereen binnen het gezin een andere kleur draagt. Maar ook omdat de witte sokken niet lang wit blijven en ook niet altijd even esthetisch verantwoord zijn.

Kort of onzichtbaar?

De keuze voor korte of juist de onzichtbare sokken is aan u. Het is puur persoonlijk en vaak gebaseerd op ervaringen uit het verleden. De onzichtbare sokken die niet goed blijven zitten zijn echt super irritant dus de kans dat u die nog een keertje koopt is dan erg klein. Hetzelfde natuurlijk voor de enkel sokken; het feit dat ze hoger vallen garandeert absoluut niet dat ze op de juiste plek blijven zitten. Wij bij HemdVoorHem.nl zijn erg streng als het gaat om sokken die wij in ons assortiment opnemen. Wij hopen dat u er net zo tevreden over bent als wij!

Sok-vragen?

Komt u er niet meer uit in de keuze van de juiste sok? Het is ook best lastig met de verschillende materiaalsamenstellingen, diktes, kleuren en hoogtes. Onze sokkoloog of de klantenservice helpt u graag bij het uitzoeken van de juiste sokken voor elke gelegenheid.

Enkeltjes

Een universeel sokken probleem dat iedereen kent is het vraagteken van de enkele sokken. U draagt aan beide voeten dezelfde sok, deze gaan in de wasmand, in de wasmachine en ergens gaat er iets mis en u eindigt met een enkele sok van die smaak. Gelukkig niet altijd, maar het is toch best een terugkerend thema. De perfecte tip hebben wij ook niet voor u. Een aardig idee is het wel om een waszak aan de wasmand vast te maken met knijpers en hier de sokken in te doen. Als u het systeem helemaal perfectioneert dan doet u dat ook nog op naam van elk gezinslid. Zakje dicht als ze de was in gaan en de theorie is dan dat er ook weer allemaal blije duo's uit komen. Succes niet gegarandeerd.

Korting op korte sokken

Sokken zijn niet het meest spannende artikel om eens lekker voor te gaan winkelen (voor zover die twee termen in uw vocabulaire al in dezelfde zin thuishoren). Ook daar hebben wij begrip voor. Bovendien zijn goede sokken niet goedkoop. En toch merkt u het verschil in het dragen. Echt waar. Juist daarom helpen wij u af en toe om de keuze wat makkelijker te maken en doen wij wat sokken in de sale of geven wij gewoon korting op alle sokken in ons assortiment. Altijd fijn voor een basis artikel!

Korte sokken online bestellen

De meeste sokken in ons assortiment kunnen wij uit voorraad leveren en zullen dan ook de volgende dag vaak al bij u thuis afgeleverd worden. Is het op bij ons in het magazijn dat wordt dat altijd heel snel weer aangevuld zodat u nooit erg lang op uw favoriete sokken hoeft te wachten.

 

Lage sokken voor heren


Lage sokken zijn niet meer uit het straatbeeld te weg te denken. Niet alleen in de zomer dragen we graag enkelsokken die nog net boven de schoen uit komen, of de nog kortere modellen die niet te zien zijn. Fijn om toch wat aan te hebben, maar niet zichtbaar. Bij HemdVoorHem.nl hebben wij een fijn sortering aan korte sokken voor heren van de bekende merken Falke en Burlington.

Bestel uw korte herensokken eenvoudig en snel online. Gratis verzending en retour.
Sorteren naar
Sorteren naar