Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
VAKANTIE DEALS >
Filter

TEN CATE

TEN CATE biedt kwalitatief hoogwaardige ondermode voor iedereen. In de jaren zestig is TEN CATE de eerste producent ter wereld van naadloze katoen/elastaan ondermode, een ware revolutie in ondergoedland! Nu heeft TEN CATE een heel breed assortiment met katoenen basics, maar ook functionele producten, zoals thermo en corrigerende ondermode. Veel klassiekers, maar ook echte fashion artikelen. Kwaliteit en comfort zijn door de jaren heen, altijd de basis voor TEN CATE geweest!
 

TEN CATE; hoe het begon

De naam TEN CATE werd in de na-oorlogse jaren als snel een begrip in de textielregio Twente. Voor de jongste telg Loets was geen plaatst meer in het familiebedrijf en hij vertrok naar Amerika. Daar kocht hij in 1952 twee breimachines om naadloze panty’s mee te maken, iets wat hier nog niet gedaan werd, liet daar in Twente een fabriekshal omheen bouwen en begon onder eigen vlag: L. TEN CATE. Al snel werd de techniek van de panty’s toegepast op elastisch katoenen ondermode. Zo werd LTC de eerste producent van naadloze elastisch katoenen ondergoed ter wereld.
 

TEN CATE nu

In 64 jaar is er veel veranderd. De eindgebruikers, de ondergoedmarkt en de winkels van nu zijn niet te vergelijken met die van 64 jaar geleden. Toch is de basis van L. TEN CATE onveranderd gebleven. Innovatie, kwaliteit en teamgeest waren en zijn nog steeds het fundament van het bedrijf wat we weerspiegeld zien in al het TEN CATE ondergoed.

 

TEN CATETEN CATE staat al ruim 60 jaar voor ondergoed met stretch, uitgevoerd in tijdloze modellen die nooit teleurstellen. Als pionier op het gebied van stretch katoen is TEN CATE hier nog steeds een voorloper in en zien we dit in elke basic weer terug. TEN CATE maakt ondergoed waar iedere man blij van wordt.

TEN CATE bestelt u eenvoudig en snel online, nu met gratis verzending en retour.
Sorteren naar
Sorteren naar