Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>
Filter

Badjassen heren


Badjassen zijn gemaakt voor na het baden. Maar u kan badjassen op veel meer gelegenheden dragen. Badjassen kunnen ook gedragen worden als ochtendjas, kamerjas of bij een dagje naar de sauna. Ook de badjas staat voor ontspanning. Daarom is het heerlijk om na een lange en drukke dag uw comfortabele badjas aan te trekken! De badjassen zijn te verkrijgen in de maten S tot en met XXL. De badjassen zijn te verkrijgen in de kleuren blauw, wit, grijs of wit met blauw. Alle badjassen die hemdvoorhem.nl aanbiedt zijn ontworpen door Schiesser en Tommy Hilfiger.

Badstof

De badjassen van hemdvoorhem.nl worden gemaakt van 100 procent katoen. Of ook wel badstof genoemd. Badstof wordt gemaakt van katoenen draden en worden tot lussen gevormd waardoor het fluweel zacht aanvoelt. De badjassen zijn vocht opnemend. Ook hebben wij een ochtendjassen in het assortiment. Deze zijn niet vocht opnemend en zijn gemaakt van 80 procent katoen en 2 procent polyester. De ochtendjassen zijn zeer geschikt voor de sauna.

Gelegenheden

De badjassen worden niet alleen gedragen nadat een ontspannend bad of een warme douch. U kan de badjassen ook prima dragen als ochtendjas bij het ontbijt of als kamer jas op een zogenaamde Lazy Sunday. Na een lange dag op kantoor kan u zich altijd verheugen op het moment dat u uw badjas weer aan kan doen en lekker voor de tv kan hangen. Ook worden in de sauna badjassen gedragen. Hiervoor hebben wij een speciale ochtendjas in het assortiment die geen vocht opneemt

Badjassen kopen online

Bij HemdVoorHem.nl kan u gemakkelijk uw badjas of ochtendjas online kopen. Dit houdt in dat u hem bestelt en hij binnen een of twee werkdagen bij u thuis wordt bezorgd. Bij HemdVoorHem.nl betaalt u geen verzendkosten! De klantenservice is elke werkdag bereikbaar voor advies en vragen! Badjassen heren


De heren badjas wordt niet alleen na het baden gedragen. Vaak wordt hij ook gebruikt als ochtend- of kamerjas. Comfort en goede kwaliteit is belangrijk om u ontspannen te voelen. De badjassen uit de collectie van hemdvoorhem.nl zijn stuk voor stuk erg comfortabel. Ze zijn gemaakt van de beste materialen en zijn zijdezacht. Alle badjassen zijn goed wasbaar in de machine en blijven mooi in vorm. De kleuren zijn kleurvast. Alle materialen en verf zijn op duurzame wijze gebruikt en absoluut onschadelijk voor de gezondheid en het milieu. De succesvolle man kan alleen succesvol blijven wanneer deze op tijd ontspant. Daarom verkoopt HemdVoorHem.nl online alleen maar badjassen van topkwaliteit en van merken die dat garanderen.

Bestel uw badjas eenvoudig en snel online. Gratis verzending!
Sorteren naar
Sorteren naar