Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >
Filter

Ochtendjas


Een ochtendjas is een jas bedoeld voor in de ochtend. De ochtendjas kan aangetrokken worden na een goede nachtrust. De ochtenden zijn vaak nog erg koud of fris waardoor het lekker is om een ochtendjas te dragen over uw pyjama of pyjamabroek. Ook kan de ochtendjas worden gedragen tijdens een uitgebreid ontbijt of zelfs om kennissen en familie welkom te heten in uw huis. De ochtendjas is te verkrijgen in de kleur blauw en in de maten S – M – XL. De ochtendjas is te verkrijgen van het merk Schiesser.

Schiesser

Schiesser bestaat al bijna 140 jaar! In 1875 werd Schiesser opgericht in Duitsland en werd een ondermode merk. Schiesser maakt vooral ondergoed en ontspanningskleding. Hierdoor hebben ze veel oog voor comfort en kwaliteit. Schiesser is een merk voor vrouwen, kinderen en mannen.

Het verschil tussen een ochtendjas en een badjas

Een ochtendjas is een jas voor bij het ontbijt. Het woord zegt het al. Een ochtendjas wordt niet gemaakt van 100 procent badstof en neemt hierdoor geen vocht op. Dit is ook het verschil tussen een badjas en een ochtendjas. Tegenwoordig worden de begrippen badjas en ochtendjas vaak door elkaar gehaald. Een ochtendjas hoeft u natuurlijk niet alleen maar te dragen in de ochtend. U kan hem ook dragen tijdens een Lazy Sunday of voordat u zich aan gaat kleden in de ochtend. De badjas is vooral bedoeld voor in de badkamer, voor na het douche of een lang bad.

Ochtendjassen online

De ochtendjas van Schiesser is bij hemdvoorhem.nl online te bestellen. De ochtendjas wordt binnen een of twee werkdagen geleverd aan de deur. Hemdvoorhem.nl betaalt de verzorgkosten voor u! Overmorgen al genieten van je ochtendjas? Bestel dan zo snel mogelijk. Voor meer advies over de ochtendjas en het verschil met de badjas kan u altijd terecht bij de klantenservice.

Ochtendjas


Een ochtendjas is geschikt voor dagelijks gebruik. Het verschil met een badjas is dat deze er verzorgder uitziet en daarmee zeer geschikt is om te dragen tijdens het onbijt of voor het openen van de deur voor kenissen en vrienden. Een ochtendjas is niet geschikt om uzelf af te drogen, omdat de stof niet vochtopnemend is. 

Bestel uw favouriete ochtendjas eenvoudig online.
Sorteren naar
Sorteren naar