Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE SALE IS BEGONNEN: TOT 50% KORTING! >
Filter

Betaalbare cadeaus

de kunst van het geven van een cadeau is niet om er zo veel mogelijke geld aan uit te geven, maar wel om met een toepasselijk en attent gebaar te komen. Bij HemdVoorHem.nl geloven wij dat er in iedere prijsklasse leuke cadeaus te bestellen moeten zijn en onze laatste streep in de prijzen hebben wij gezet bij 75 euro. 
 

Service voor ieder cadeau

een cadeau is een cadeau voor ons en ieder cadeau verpakken wij met evenveel aandacht en liefde. Een cadeau moet iets moois zijn, iets waaraan aandacht besteed is. Dat is niet in geld uit te drukken. Onze service is dan ook voor ieder cadeau in iedere prijsklasse hetzelfde. Wij versturen uw bestelling gratis, maar ook het omruilen of retour sturen is gratis. Hiervoor heeft u zelfs 100 dagen de tijd dus u kan ruim op tijd beginnen met het bestellen van de cadeaus voor hem!

 

Cadeaus vanaf 75,-


Zoals te verwachten is vindt u in deze categorie al onze cadeau (ideeën) met artikelen vanaf 75 euro. De cadeaus zijn zeer divers dus u kan kiezen uit veel verschillende artikelen en stijlen. Geniet van de keuze en de originele cadeaus die u bij ons kan bestellen.

Cadeaus voor hem vanaf 75 Euro eenvoudig bestellen bij HemdVoorHem.nl met gratis verzending en 100 dagen gratis retour of omruilen.
Sorteren naar
Sorteren naar