Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Filter

Herensokken op dikte kopen

U kunt bij ons heel eenvoudig herensokken op dikte kopen. Wij bieden u de mogelijkheid om in onze webwinkel een keuze te maken uit dikke, dunne of gemiddeld dikke sokken. U kunt de voorkeur eenvoudig aanklikken. Vervolgens krijgt u de beschikbare modellen in de gewenste dikte te zien, waardoor u heel gemakkelijk herensokken op dikte kunt kopen. Binnen enkele klikken vindt u al sokken van diverse merken in de juiste dikte.
 

Herensokken op dikte zoeken

Herensokken op dikte zoeken is zeker aan te raden wanneer u hier voorkeur in heeft. De dunne sokken zijn populair onder de mannen die niet snel last hebben van koude voeten. De sokken van gemiddelde dikte zijn ideaal voor mannen die in alle seizoenen van het jaar dezelfde soort sokken willen dragen en de dikke herensokken zijn de juiste keuze voor mannen met koude voeten of voor mannen die in de winter buiten moeten werken en ook bij het sporten zijn dikke sokken vaak comfortabeler.
 

Dikten herensokken

De dikten van herensokken verschillen van elkaar en het is belangrijk om de juiste keuze te maken uit de diverse dikten van herensokken. Wij helpen u hierbij, door u direct de beschikbare mogelijkheden weer te geven in de gewenste dikte. U kunt kiezen uit diverse dikten sokken van verschillende topmerken.
 

Herensokken op dikte online bestellen

U kunt heel eenvoudig alle herensokken op dikte online bestellen. Maak online uw keuze voor een bepaalde dikte en laat het zoeksysteem de juiste matches voor u vinden. Uiteraard kunt u ook direct een gewenst merk aangeven wanneer u dit wilt. Daarnaast kiest u eenvoudig de gewenste maat. Kortom, herensokken op dikte online bestellen is heel gemakkelijk bij Hemdvoorhem.nl.

Herensokken op dikte


Onze herensokken en kniekousen zijn er in verschillende diktes. Helaas kunt u bij het online bestellen van sokken en kousen niet even de dikte voelen. In deze categorie maken wij onderscheidt in 3 verschillende typen sokken, zodat u zeker kunt zijn van de juiste keuze. Kies uit: dikke sokken, herensokken in gemiddelde dikte en dunne sokken.

Bestel uw herensokken op dikte eenvoudig en snel online. Gratis verzending en retour.
Sorteren naar
Sorteren naar