Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE SALE IS BEGONNEN: TOT 50% KORTING! >
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Filter

Dikke sokken heren

Dikke sokken voor heren zijn beschikbaar in diverse maten, namelijk vanaf maat 39 tot en met maat 48. Dit betekent dat vrijwel iedereen bij ons terecht kan voor dikke sokken. Diverse andere sokken leveren wij tot en met maat 50. De dikke sokken voor heren worden aangeboden van het Duitse label FALKE. Dit merk behoort tot de meest populaire merken op het gebied van herensokken. De dikke sokken van FALKE zijn voorzien van een extra versteviging bij de hiel en de tenen om snelle slijtage te voorkomen.
 

Dikke sokken winter

Dikke sokken maken de winter behaaglijker. In de winter hebben we allemaal al snel last van koude voeten en dan vooral koude tenen. Het nadeel is dat we het helemaal koud krijgen als onze voeten koud zijn. Dit betekent dat we de voeten goed moeten beschermen tegen de kou. Dikke sokken zijn in de winter dan ook een uitstekende optie. Als u uw voeten warm houdt met dikke sokken, dan voorkomt u dat u het zelf snel koud heeft.
 

Dikke sokken aanbieding

Hemdvoorhemd heeft vaak aantrekkelijke aanbiedingen voor sokken. U kunt bij ons dan dikke sokken voordeliger kopen wat bij een artikel als sokken natuurlijk altijd fijn is. In onze sale bieden wij diverse herenmode van verschillende merken met korting aan. Regelmatig vindt u hier ook de FALKE sokken in de aanbieding.
 

Dikke sokken online bestellen

U kunt onze FALKE dikke sokken online bestellen in diverse kleuren. U betaalt de beste prijs en profiteert bij Hemdvoorhem.nl ook van gratis verzending. Als u vragen heeft over de dikte van sokken of over een ander kledingstuk, neemt u dan even contact met ons op. Wij helpen u graag.

Dikke sokken


Dikke sokken zijn ideaal voor in de koudere jaargetijden. Dikke sokken zorgen ervoor dat u het niet koud krijgt en zijn daarnaast erg geschikt om naar uw werk, maar ook casual te dragen. Bijvoorbeeld tijdens het sporten of op koude winter dagen. Ook voor in huis zijn dikke sokken erg fijn om te dragen, de Homepads zijn dan een goede vervanging voor pantoffels. Dikke sokken hebben wij in diverse kleuren. 

Dikke sokken bestelt u eenvoudig online. Nu met gratis verzending!
Sorteren naar
Sorteren naar