Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>
Filter

SCHIESSER ​

SCHIESSER is een begrip voor velen. Tijdloze modellen in een heerlijke kwaliteit die lang meegaat en dan weer naadloos kan worden vervangen door hetzelfde model zonder te hoeven zoeken naar een alternatief. Klassiek en stijlvol, maar ook jong en modern; SCHIESSER is een leeftijdsloos merk dat geschikt is voor iedereen.
 

Hoe SCHIESSER begon

In 1875 begon de Zwitser Jacques SCHIESSER in Radolfzell, in Duitsland vlak bij de Zwitserse grens, in een gehuurde balzaal met de productie van ondergoed, een jaar later volgde de verhuizing naar een fabriekshal. Juist in die tijd vond de omslag plaats naar praktischer en comfortabeler ondergoed; de gebreide materialen waren zachter en flexibeler dan de geweven materialen die voorheen gebruikt werden. Juist die innovativiteit van toen kenmerkt SCHIESSER van nu nog steeds.
 

SCHIESSER beweegt mee

Constant in beweging om te voldoen aan de eigen hoge kwaliteitseisen en de behoeften van de dragers. Zo is het merk synoniem geworden voor elk kledingstuk, dat letterlijk, het dichtst bij de mensen staat.

 

SCHIESSERBij SCHIESSER staat kwaliteit voorop, dat is ook precies waarom dit merk zoveel trouwe dragers heeft. De pasvorm van SCHIESSER is van zeer hoog niveau en de stoffen bestaan uit hoogwaardige materialen van de beste kwaliteit. Naast de degelijkheid waar SCHIESSER zo om bekend staat, heeft SCHIESSER ook eigentijdse en hippe collecties. SCHIESSER heeft een uitgebreide collectie heren ondergoed, pyjama's en bladjassen. Wij van HemdVoorHem.nl hebben ervoor gekozen om de beste en meest verkochte series in ons assortiment op te nemen.

SCHIESSER bestelt u online bij HemdVoorHem.nl, keuze uit een grote collectie met gratis verzending en retour.
Sorteren naar
Sorteren naar