Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Filter

RJ Bodywear heren ondergoed


Heeft u al eens kennis gemaakt met RJ heren ondergoed? Waarschijnlijk wel, maar wellicht weet u dit niet. RJ is een relatief nieuw merk op de Nederlandse markt, maar het bedrijf houdt zich al decennia lang bezig met het produceren van ondergoed voor diverse grote winkelketens in ons land (zoals bijvoorbeeld het huismerk van de V&D en de Hema). De kans is dus zeker aanwezig dat u al eens heeft genoten van diverse kwaliteiten van RJ heren ondergoed zonder het te weten.

RJ heren slips

Het assortiment biedt een keur aan RJ heren ondergoed slips. Deze slips zijn van bijzonder goede kwaliteit, kennen een uitstekende pasvorm en voelen comfortabel aan. Het ondergoed blijft goed op de juiste plaats zitten en voorkomt dat u in de loop van de dag irritaties ondervindt van uw ondergoed. Wanneer u niet erg houdt van reguliere slips, dan kunt u natuurlijk kiezen voor de boxershorts in plaats van de slips.

RJ heren ondergoed boxers

Er zijn meerdere modellen van de RJ heren ondergoed boxers aanwezig in het assortiment van Hemdvoorhem.nl. Zo zijn er witte en zwarte uitvoeringen in bijvoorbeeld modellen met standaard pijpen of extra lange pijpen. De keuze is natuurlijk helemaal aan u. De RJ heren ondergoed boxers zijn te verkrijgen in de maten S tot en met XXL en zijn gemaakt uit 95% katoen en 5% elastaan voor een uitstekende aansluiting.

RJ Pure Color Underwear

Een nieuwe toevoeging is de kleurige serie Pure Color aan het assortiment van RJ Bodywear. Dit perfect zittende ondergoed in microfiber draagt heerlijk zacht op de huid, maar is bovendien verkrijgbaar in verschillende spetterende kleuren.

RJ The good Life

Innovatief en baanbrekend anders is de Good Life serie van RJ Bodywear. Het ontwerp, materiaal en de kwaliteit zijn de zaken die u al van RJ gewend bent, maar hier gaat dat nog een stapje verder. Zo is het het Smart t-shirt waarin u uw belangrijke zaken opbergt in een onzichtbaar zakje in de zijnaad die afsluit met een rits. En dan nog de unieke uitvinding tegen zweetplekken in de kleding met de Sweatproof serie met het gebruik van het gepatenteerde ScabeauTex dat op een natuurlijke wijze de transpiratievlekken voorkomt doordat het dunne, slimme laage ervoor zorgt dat het vocht en de geur geabsorbeerd wordt en u er geen last meer van heeft. Nooit meer last van hinderlijke zweetplekken!

RJ heren ondergoed thermo

Onder het RJ heren ondergoed vinden we ook RJ heren ondergoed thermo. Thermo ondergoed is ideaal wanneer u op koude dagen in de buitenlucht werkt of bijvoorbeeld aan een buitensport doet. Er zijn diverse modellen beschikbaar, waardoor u het goed aan kunt passen aan uw persoonlijke voorkeuren.

RJ online bestellen

Maak nu bewust kennis met de hoge kwaliteiten van dit merk door het RJ heren ondergoed online te bestellen bij Hemdvoorhem.nl. Het is gegarandeerd een goede keuze. Heeft u nog vragen neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

RJ Bodywear herenondergoed


Bij HemdVoorHem.nl bestelt u ondergoed van RJ Bodywear. Een Nederlands merk dat al ruim 7 jaar actief is op de internationale ondergoed markt en die als geen ander inspringt op trends en nieuwe materialen die ervoor zorgen dat er weer een frisse wind door de ondergoed markt waait. Wat te denken van Smart T-shirts en de Sweatproof serie. RJ Bodywear kenmerkt zich door de selectie van de van de stoffen, aan de pasvorm en aan een zeer gedetailleerde en verfijnde afwerking van het product. In relatie tot de uitstraling van het merk, de verpakking en de producten is RJ Bodywear aantrekkelijk geprijsd.

Bestel uw favoriete RJ Bodywear ondergoed eenvoudig en snel online. Gratis verzending en retour!

Sorteren naar
Sorteren naar