Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Filter

RJ Sweatproof

Ideaal voor iedereen die last heeft van vervelende transpiratie vlekken die door de kleding heen komen. Durft u ook de armen niet omhoog te doen? Draagt u altijd een colbertje zodat de natte plekken onder de oksels en op de rug niet zichtbaar zijn? Draagt u alleen kleuren waarbij de vochtplekken niet zichtbaar zijn? Met het RJ ondergoed heeft u daar geen last meer van.
 

RJ Sweatproof ondergoed

Het concept is eigenlijk heel simpel, de uitvoering een gecompliceerd technisch verhaal, de praktijk een ware uitkomst voor een onderkend probleem waar veel mensen last van hebben. De RJ Sweatproof serie heeft in de probleemzones het gepatenteerde materiaal ScabeauTex zitten waardoor de oksels, rug en bilnaad nooit meer zweetplekken zullen vertonen.
 

RJ Sweatproof materiaal

Door de combinatie van het zachte, sterke en vochtabsorberende materiaal van RJ Bodywear met het speciaal ontwikkelde ScabeauTex in de probleemzones komt er geen zweet meer door uw kleding heen. Door de toevoeging van ScabeauTex onder de oksel, rug en zitvlak zorgt dit ondergoed ervoor dat het zweet niet meer opgenomen wordt door de stof (en zo doorsijpelt naar de bovenkleding) maar het vocht wordt wordt door dit materiaal meteen geabsorbeerd en het verdampt, zonder dat u het plastic gevoel krijgt waarbij de zweetdruppels zich dan aan de binnenkant verzamelen; het verdampt en u voelt niets van het laagje maar u voelt ook geen nattigheid. Zelfs de buitenkant van het ondergoed laat geen vochtige plekken meer zien.
 

RJ Sweatproof t-shirts

Afhankelijk van waar u de ergste vochtplekken heeft kan u zelf kiezen uit twee verschillende shirts. Het Sweatproof oksel shirt zorgt ervoor dat u geen zweetplekken meer onder de armen zal hebben, het Sweatproof oksel+rug shirt houdt ook de rug droog. Beide uitvoeringen zijn er in een model met een ronde en een v-hals en u kan kiezen uit de kleuren wit, zwart en zand. Waarbij de laatste kleur prachtig wegvalt onder alle lichte kleding.
 

RJ Sweatproof boxershort

De zweetvaste boxer is gemaakt in de uitvoering met de lange pijpen en heeft op de billen een flinterdun laagje van het ademende en absorberende ScabeauTex waardoor altijd probleemloos op kan staan na een lange zit in de auto of een warme omgeving. Het materiaal zorgt ervoor dat er geen vocht naar buiten komt, maar ook niet dat u onder dat laagje met zweetbillen loopt; het vocht verdampt eenvoudigweg en u voelt er niets van.
 

RJ Sweatproof ondergoed online bestellen

HemdVoorHem.nl denkt met alle mannen mee en denkt ook na over hinderlijke kwalen als hyperhidrosis of andere vormen van overmatig transpireren. Het is niet alleen vervelend en staat lelijk, ook de geur is niet aantrekkelijk wat door het antibacteriële materiaal voorkomen wordt. Met het Sweatproof ondergoed voor heren heeft u daar geen last meer van en kan u zonder problemen online bij ons bestellen. Ervaar zelf het gemak van het niet meer na hoeven denken of u een bepaalde kleur wel of niet aan kan trekken omdat anders de zweetplekken zo duidelijk zijn en bestel uw anti-zweet ondergoed bij HemdVoorHem.nl en ervaar het zelf. Snel besteld, snel in huis!
 

RJ anti zweet T-shirts en boxers


Zweetplekken door uw kleding heen zijn verleden tijd met het Sweatproof herenondergoed van RJ Underwear. Vervelend en genant; iedereen die veel transpireert kent de vervelende natte plekken onder de oksels, op de rug en langs de bilnaad. Niet echt een onderwerp voor feestjes, maar er zijn heel veel mensen die hier echt last van hebben en daar met de kleding die zijn uitzoeken echt rekening mee houden. Met het Sweatproof herenondergoed van RJ is dit verleden tijd. Geen zweetplekken meer!


Geen last meer van zweetplekken met RJ ondergoed. Bestel eenvoudig en snel online. Gratis verzending en retour!

Sorteren naar
Sorteren naar