Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >
Filter

FALKE 

Het Duitse FALKE is koploper in Europa als het gaat om sokken en high-tech sportkleding. Het bedrijf blijft innoveren en verbazen met de nieuwe toevoegingen aan hun, ruime, assortiment. Alles wordt ontworpen met de drager, u dus, in beeld. Functioneel, kwalitatief hoogwaardig en heerlijk comfortabel zo classificeert elk FALKE artikel zich.
 

FALKE historie

Het prille begin was toen in 1895 dakdekker Franz Falke-Rohen die in de wintermaanden werkte al breier, zijn eigen brei fabriek begon. Met de aanschaf van een tweede fabriek in Schmallenberg in 1918 nu (nog steeds) bekend als FALKE Yarns, daarmee de basis leggend voor de huidige FALKE GROUP. Het wordt verder uitgebreid en er worden machines aangeschaft voor het produceren van sokken. Het familiebedrijf groeide en bloeide door de jaren heen en breidde de sokken collectie steeds verder uit naar onder andere ook panty’s en sport onderkleding.
 

FALKE filosofie

Alles werd en wordt gemaakt met de grootste aandacht voor materialen en afwerking; een sok mag gezien worden, niet gevoeld. Bij alles wat direct op het lichaam gedragen wordt, is het heel fijn als het draagcomfort hoog is; of het nu gaat om een paar sokken of om een thermo shirt bij het skiën, het moet zeer aangenaam zitten. Het moet iets toevoegen zonder irritaties.
 

FALKE kwaliteit

FALKE legt zicht toe op het ontwerpen van stijlvolle mode voor moderne mensen, mode van de hoogste kwaliteit, stijl en perfectie. Om hieraan te kunnen voldoen blijven ze de trends in de gaten houden en volgend die rustig, of zetten zelf nieuwe. Alles alleen met perfecte kwaliteit als eerste vereiste, elke dag, al meer dan 100 jaar.
 

FALKE trends

Mode wordt gedreven door de eeuwige queste naar schoonheid. FALKE legt zich toe op het ontwikkelen van mode met top kwaliteit, stijl en perfectie. Elk detail wordt geperfectioneerd met expertise en passie. De ontwikkelingen op gebied van materialen en brei methoden staan niet stil, daarmee staat Falke dus ook nooit stil. Er blijft constant verder gekeken worden naar wat er veranderd, verbeterd of vernieuwd kan worden, waarbij ook het modische aspect zeker niet vergeten wordt.
 

FALKE Online kopen

Bij HemdVoorHem.nl bestelt u eenvoudig en snel uw favoriete FALKE artikelen. Wij voeren een ruime collctie waar constant gekeken wordt wat wij nog meer toe kunnen voegen om u het leven makkelijker te maken.

 

FALKEDe FALKE Group is een internationaal kleding en lifestyle bedrijf gevestigd in Duitsland en en zij staan bekend om de hoge kwaliteit van al hun artikelen. De naam FALKE zal voor iedereen een eigen associatie oproepen, dit merk specialiseert zich namelijk niet alleen in sokken, panties en kousen, maar ook in kleding en high-tec sportswear voor wandelen, rennen, trekking, skiën, golf, tennis en voetbal. De ruim 100-jarige ervaring zorgt ervoor dat zij expert zijn geworden in allerlei soorten gebreide materialen.

Bestel FALKE online bij HemdVoorHem.nl. Makkelijk bestellen, gratis verzenden en retour.

 
Sorteren naar
Sorteren naar