Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Filter

Model kraag van een overhemd


Een in het oog springend onderdeel van een overhemd is de kraag. Er zijn veel verschillende kraagvormen en wat u mooi vindt is uiteraard heel persoonlijk. De Kent kraag is er in verschillende verschijningsvormen en is de kraag die we het meeste terug zien komen gewoon omdat het een allemansvriendje is. De wijder uitstaande haifisch kraag is een model wat we veel terugzien bij de moderne strakke getailleerde overhemden. Verder is daar natuurlijk nog de vertrouwde bekende, de button-down kraag die ervoor zorg dat de kraag mooi op zijn plek blijft en die het shirt een sportieve uitstraling geeft. Familie daarvan is de under button-down kraag; de knoopje aan de onderkant van de kraag houden deze op zijn plek zonder dat ze zichtbaar zijn. Smoking hemden zijn er met een normale Kent boord waar een stropdas of een strikje bij gedragen kan worden, maar ook de wing kraag is een bekende, bij deze opstaande kraag met de omgeklapte uiteinden kan u alleen een strikje dragen.
 

Welke kraag kiest u?

De keuze van de kraag is afhankelijk van de stijl waarin u zich kleed. Bij een casual look kan u kiezen uit de meeste kraag vormen, gaat u voor klassiek met pak en stropdas dan is de keuze beperkt tot een Kent of haifisch kraag. Uw smaak is daarin bepalend voor welke kraag u kiest. Bij HemdVoorHem.nl zorgen wij er gewoon voor dat er voldoende keuze voor u is, ongeacht welke kraag u kiest!
 

Boord overhemd


Overhemden zijn verkrijgbaar met verschillende boorden. Wanneer we ze allemaal opnoemen is er waarschijnlijk keuze uit meer dan 20 verschillende boorden. De meeste hiervan zijn of een variant op de bestaande kragen, niet meer van deze tijd of juist zo modisch dat ze eigenlijk alleen geschikt zijn voor de catwalk. Wij hebben in deze categorie de meest gebruikte boorden omschreven en onder gedeeld in handige subcategorieën. Hiermee bent u er zeker van een overhemd te vinden dat perfect bij u past en aansluit bij het huidige modebeeld, van klassiek tot trendy!

Bestel uw favoriete boord eenvoudig online. Gratis verzending en retour!
Sorteren naar
Sorteren naar