Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE SALE IS BEGONNEN: TOT 50% KORTING! >
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Filter
3 overhemden voor 99 
Houdt u van wat afwisseling, dan zijn 3 overhemden voor 99 euro wellicht iets voor u. Kies u uit ons ruime assortiment op deze pagina en vul zo voordelig de garderobe aan met nieuwe shirts voor een aantrekkelijke prijs. Als u vaak een overhemd draagt is een beetje variatie wel zo leuk en nu kiest u bij HemdVoorHem.nl al drie overhemden uit voor nog geen 99 euro. Zo heeft u weer voor drie dagen een andere bloes!
 

Welke pasvorm past?

Bij overhemden denken we vaak dat de boordmaat alles bepalend is. Alleen, helaas is dat niet zo! De boordmaat is precies dat: de maat van de boord. Dus precies dat stuk wat om de nek gaat, maar verder zegt het niet zoveel. Nu is dat voor veel mensen iets dat als verassing komt, maar waardoor u wel vaak met een niet passend shirt thuis zal komen. Behalve de boordmaat is het namelijk van belang wat uw eigen pasvorm is: slank, iets minder strak in het vel maar er zit nog duidelijk verschil tussen borst-en tailleomvang en als laatste optie zit er wel verschil tussen taille en borst maar dan omgekeerd waarbij de taille iets meer centimeters nodig heeft dan de borst. In overhemden termen spreken we dan over Slim Fit, Modern Fit en Comfort Fit.

Slim Fit
Strak gesneden overhemden met een duidelijk verschil tussen de borstomvang en de taille, noemen we Slim Fit overhemden. Ze staan ook bekend onder de term Body Fit, maar het komt op hetzelfde neer. Het zijn blouses die gemaakt worden voor slanke mannen wat niet alleen merkbaar is in de taille omvang maar wat doorgevoerd wordt in het hele hemd. Kies nu 3 Slim Fit overhemden uit voor 99 euro en vul uw collectie zo voordelig aan.

Modern Fit
De modern getailleerde overhemden die iets toelopen naar de taille staan bij de meeste merken bekend onder de term Modern Fit. De shirts ogen modern door de lichte taillering, maar zijn weer niet te strak dat ze niet meer draagbaar zijn. De Modern Fit is de pasvorm die past bij de meeste mannen en die ook de meeste verkochte pasvorm is. Ook bij onze 3 overhemden voor 99 euro vindt u een ruime collectie trendy overhemden met een normale taillering.

Regular Fit
De naam zegt het eigenlijk al, de Comfort Fit overhemden zitten comfortabel. Deze pasvorm loopt recht vanaf de oksels naar beneden, dus zonder dat het model wat ingenomen is bij de taille. Veel mannen vinden dit model gewoon fijn dragen en andere kiezen deze pasvorm vanwege hun eigen figuur dat hier het beste tot zijn recht komt. Uit welke overweging u ook een fijne wijde blouse zoekt, ook van de Comfort Fit overhemden bestelt u er 3 voor 99 euro bij HemdVoorHem.nl.
 

Online bestellen 3 shirts voor 99

Bij HemdVoorHem.nl, de webshop voor mannen, bestelt u snel en eenvoudig 3 overhemden voor 99 euro. Of u nu kiest voor 3 dezelfde hemden in dezelfde maat en uitvoering of voor drie verschillende zodat het hele gezin er voordeel van heeft, dat maakt niet uit. Deze voordelige shirts zoekt u rustig uit op een moment dat het u goed uitkomt en wij zorgen ervoor dat u ze zo snel mogelijk in huis heeft. Zonder verzendkosten natuurlijk. Voldoen ze toch niet aan uw verwachting? Dan stuurt u ze gewoon weer terug, inderdaad, ook gratis. Ook als u 3 overhemden bestelt voor nog geen 99 euro willen wij graag dat u er blij mee bent. Komt u er niet helemaal uit met al de verschillende boordmaten en pasvormen? Onze klantenservice helpt u graag.
 

3 overhemden voor 99


Bij HemdVoorHem.nl bestelt u heel voordelig drie overhemden van Redmond voor maar 99 euro. Kies uit de drie verschillende pasvormen; Slim Fit, Modern Fit en Refular Fit. Hierbij gaat de taillering van strak via modern, licht getailleerd, naar een wijde pasvorm zonder taillering. Het is net waar uw voorkeur naar uitgaat maar in onze webshop slaagt u altijd voor drie voordelige overhemden voor 99 euro. Maak uw eigen combinatie en bestel eenvoudig online.

Bestel 3 overhemden voor 99 euro bij HemdVoorHem.nl, snel en voordelig met gratis verzenden en retour.
Sorteren naar
Sorteren naar