Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>
Filter

Life is MARVELIS;
doelen bereiken, uitdagingen aangaan, successen vieren. Daarbij actief en ongecompliceerd zijn – dat alles gaat makkelijker als men zicht op de essentie kan focussen. MARVELIS is hierbij een betrouwbare partner.

MARVELIS

Vanaf 1994 ondersteunen zij de succesvolle man met mooie shirts in diverse fits. MARVELIS producten overtuigen door een aantrekkelijke prijs – kwaliteit verhouding, hoog draagcomfort en moderne collecties. Daarmee zorgt MARVELIS dat er tijd overblijft voor de belangrijke zaken in het leven. De overhemden van het Duitse MARVELIS zijn comfortabel, modern, makkelijk in het gebruik door de verwerking van kreukvrije en kreukarme katoen en kwalitatief mooi.

MARVELIS collectie

Bij HemdVoorHem.nl vindt u een uitgebreide MARVELIS collectie. De overhemden van MARVELIS zijn verkrijgbaar vanaf maat 37 tot en met maat 50, in pasvorm variërend van een strak aansluitende Slim Fit of Body Fit tot een wijde Comfort Fit. De MARVELIS truien gaan van maat S tot en met maat 3XL.

Koop MARVELIS online

Bij ons heeft u volop keuze in MARVELIS. wij bieden een zo breed mogelijke collectie aan, zowel in shirts als truien. MARVELIS voordeel heeft u vaak bij ons, via onze nieuwsbrief en Facebook blijft u op de hoogte van onze MARVELIS acties waardoor u voordelig uw garderobe weer klaar maakt voor een nieuw seizoen.

MARVELISMARVELIS voor mannen die houden van mooie kleding voor een mooie prijs. De strijkvrije overhemden van dit Duitse merk zijn er in veel verschillende uitvoeringen, maten, pasvormen, mouwlengtes en stijlen. Ook de truien van MARVELIS zijn de basics waar iedere man blij van wordt. MARVELIS biedt een breed assortiment voor de moderne man die graag iets nieuws koopt voor een mooie prijs.

Bekijk onze MARVELIS collectie online en bestel eenvoudig en snel. Gratis verzending en retour!
Sorteren naar
Sorteren naar