Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Filter

Casual kleding


Casual is Engels voor nonchalante. Casual kleding is comfortabele kleding die vooral in de vrijetijd wordt gedragen. De comfort van deze kleding gaat boven de presentatie. Het assortiment van de vrijetijdskleding bestaan uit poloshirts, overhemden en herentruien. Deze kleding kan gedragen worden overdag naar het werk maar ook bijvoorbeeld naar een concert of een verjaardag. Met casual kleding kun je geheel je eigen stijl creëren. Tegenwoordig zijn de casual overhemden erg in. Casual kleding is een breed begrip veel kleding valt hieronder.

casual friday

Casual Friday is voor bedrijven die normaal een formele dresscode hebben. Dit is ontstaan in Amerika en is nu bij veel werelddelen een trend. Op de casual Friday mag de vrijetijdskleding gedragen worden en hoeft men niet in kostuum. Wel zijn de voorwaarden dat het er net uit moet zien en niet bloot. Natuurlijk als er een afspraak staat met een klant, is een kostuum wel verplicht! De casual kleding van hemdvoorhem.nl is hier geschikt voor. Niet alleen hiervoor de Casual Friday maar de vrijetijdskleding van hemdvoorhem.nl is natuurlijk ook erg leuk voor in de vrije tijd.

Merken vrijetijdskleding

De merken Eterna, OLYMP, Casa Moda, S. Oliver, Arrow en Lacoste verkopen deze casual kleding. De maten van de kleding lopen van S tot en met 6XL. Er kan worden gekozen uit verschillende pasvormen en kleuren. De pasvormen lopen van recht model naar strak getailleerd. Ook de casual kleding is strijkvrij of strijkvriendelijk.

Vrijetijdskleding online voor heren

De vrijetijdskleding van hemdvoorhem.nl is gemakkelijk online te bestellen. De casual kleding wordt binnen 1 of 2 werkdagen bij gratis aan de deur afgeleverd. De kleding kan op verschillende manieren betaald worden, ook heeft hemdvoorhem.nl de optie om achteraf te betalen. Voor verdere vragen of advies bij het combineren van vrijetijdskleding kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Casual kleding


Casual kleding voor heren: creeër je eigen style. De collectie bestaat uit comfortabele poloshirts, overhemden en een zeer uitgebreide collectie herentruien. De nieuwe lente collectie staat online met heerlijk frisse zomerse kleuren. 

Bestel casual herenkleding online en nu met gratis verzending!
 Volgende pagina Volgende groep pagina's