Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >
Filter

Casual kleding


Casual is Engels voor nonchalant. Casual kleding is comfortabele kleding die vooral in de vrije tijd wordt gedragen. Het comfort van deze kleding gaat boven de presentatie. Het assortiment van de vrijetijdskleding bestaan uit poloshirts, overhemden en herentruien. Deze kleding kan gedragen worden overdag naar het werk maar ook bijvoorbeeld naar een concert of een verjaardag. Met casual kleding kunt u geheel uw eigen stijl creëren. Tegenwoordig zijn de casual overhemden erg in en worden niet alleen in de vrije tijd gedragen maar ook steeds meer zakelijk. Casual kleding is een breed begrip en veel kleding valt hieronder.

Casual Friday

Casual Friday is voor bedrijven die normaal gesproken een formele dresscode hebben. Dit is ontstaan in Amerika en is nu in veel werelddelen een trend. Op de casual Friday mag de vrijetijdskleding gedragen worden en hoeft men niet in kostuum. Wel zijn de voorwaarden dat het er netjes uit moet zien en niet te bloot. Natuurlijk als er een afspraak staat met een klant, is een kostuum wel verplicht! De casual kleding van HemdVoorHem.nl is hier perfect geschikt voor. Niet alleen hiervoor maar de vrijetijdskleding van HemdVoorHem.nl is natuurlijk ook erg leuk voor in de vrije tijd.

Merken vrijetijdskleding

Bij HemdVoorHemd.nl vindt u de casual kleding van merken zoals: Eterna, OLYMP, Casa Moda, Calvin Klein, Arrow en Lacoste. De maten van de kleding lopen van S tot en met 6XL. Er kan worden gekozen uit verschillende pasvormen en kleuren. De pasvormen lopen van recht model naar strak getailleerd. Ook onze casual kleding is natuurlijk strijkvrij of strijkvriendelijk.

Vrijetijdskleding online voor heren

De vrijetijdskleding van HemdVoorHem.nl is gemakkelijk online te bestellen. De casual kleding wordt binnen 1 of 2 werkdagen gratis bij u afgeleverd. De kleding kan op verschillende manieren betaald worden, ook heeft HemdVoorHem.nl de optie om achteraf te betalen. Voor verdere vragen of advies bij het combineren van vrijetijdskleding kan u altijd contact opnemen met onze klantenservice.Casual kleding


Casual kleding voor heren: creeër uw eigen style. De collectie bestaat uit comfortabele poloshirts, overhemden en een zeer uitgebreide collectie herentruien. De nieuwe collectie staat online met alle kleuren van dit seizoen. 

Bestel casual herenkleding online en nu met gratis verzending!
Sorteren naar
Sorteren naar