Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Filter

Grijs overhemd


Een grijs overhemd is erg stijlvol en modieus. Ook is een grijs overhemd leuk en eindeloos te combineren met andere items uit onze webwinkel. Tegenwoordig zijn grijze overhemden onmisbaar! Niet alleen voor naar het werk maar ook voor gewoon naar een feestje. Een grijs shirt is erg veelzijdig en kan naar bijna elke gelegenheid worden gedragen. Hierdoor heeft het grijze shirt een grote vlucht genomen en zien we het in alle collecties van de verschillende leveranciers terugkomen. 

Merken

Het grijze overhemd is verkrijgbaar in allerlei merken. Alle merken in onze webshop bieden grijze overhemden aan, een kleine greep uit onze leveranciers: Eterna, OLYMP, Casa Moda, Seidensticker, Venti en Arrow. De grijze overhemden van al deze merken zijn erg populair. Wij hebben een grijs overhemd voor iedere man omdat wij verschillende pasvormen aanbieden. De modellen zijn verkrijgbaar vanaf zeer strak getailleerd, die strak om het lichaam zitten, via kleine stapjes naar een steed wijder model dat niet getailleerd is. De maten lopen van boordmaat 37 tot en met 54, vrij vertaald naar S tot en met maat 6XL.

Strijkvrije grijze overhemden

Ook onze grijze overhemden zijn strijkvrij. Dit houdt in dat u uw overhemden niet meer hoeft te strijken! Simpelweg ophangen op een hanger na het wassen en dan gaan vrijwel alle kreukels er vanzelf uit. Als u hem aantrekt gaan, door de lichaamswarmte, de laatste kleine kreukels eruit. Onze overhemden zijn gemaakt van 100 procent katoen. Dit is erg verwarrend omdat katoen normaal gesproken erg kreukgevoelig is, en zeker als u uw overhemd net heeft gewassen. Maar het katoen dat wordt gebruikt voor onze overhemden is katoen dat een speciale hars behandeling heeft gekregen. Hierna worden de katoendraden geweven en is het overhemd strijkvrij!

Combineren

Leuk om te combineren met een grijs overhemd is een mooie stropdas. Veel kleuren staan erg leuk bij grijs, maar de kleuren stropdas die het meest gedragen worden zijn roze, blauw en zwart. Dus wil u een mooie outfit creëren met een grijs overhemd? Ga dan voor een mooie roze stropdas en een stijlvolle zwarte jas.

Grijs overhemd


Stijlvolle en modieuze heren overhemden in het grijs van 100% strijkvrij katoen. Een effen grijs overhemd is goed te combineren met vrijwel alle pakken en stropdassen. Een grijs geruit overhemd wordt gecombineerd met een effen stropdas en kan met een gestreept en effen pak. Een gestreept overhemd wordt gedragen op een effen pak en is erg mooi te combineren met een effen stropdas.

Bestel uw favoriete grijze overhemden eenvoudig en snel online. Gratis verzending!

Sorteren naar
Sorteren naar