Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Filter

Multicolor overhemden

Overhemden met een uni kleur vindt u terug onder de kleur van het hemd zelf. Dat is heel logisch. Maar overhemden met veel verschillende kleuren zijn wat moeilijker te plaatsen. Daarom hebben wij voor de overhemden met verschillende kleuren de categorie Multicolor overhemden waarin u al deze blouses met verschillende kleuren terugvindt. Het zijn dan ook de shirts met fantasie prints of ruiten die opgebouwd zijn uit verschillende kleuren die u hier ziet.

Combineren met kleur

Als u op zoek bent naar een overhemd in een bepaalde kleur omdat u het wil combineren met een bepaald jasje, trui, broek of schoenen kan wel eens lastig zijn. Soms is een kleur net even te enthousiast om als uni overhemd te dragen en bij een kleur die terugkomt in een dessin is het ook minder opvallend als de kleur niet 100% gelijk is aan de kleur waar het bij moet passen. Op die manier is combineren wat eenvoudiger en heeft u meer keus.

Dessins in kleur

Houdt u van een overhemd met een leuke print of een afwisselend dessin? deze zijn vaak opgebouwd uit verschillende kleuren en lastig te vangen onder een kleur. Bij de multicolor overhemden zien we dan ook de prints met verschillende kleuren en veel ruiten die uit meer kleuren bestaan. Een ruitje met een streepje rood erin is leuk te combineren met een rode trui of vest en datzelfde geldt natuurlijk voor veel andere kleuren. Zo brengt u wat afwisseling aan in de garderobe en kan u subtiel meedoen met de kleuren van het seizoen zonder u meteen helemaal in een trendkleur te kleden.

Multicolor overhemden online bestellen

Bij HemdVoorHem.nl zoeken wij bij al onze leveranciers de leukste multicolor dessins voor u uit in de vele verschillende pasvormen en boordmaten. Zo is er voor iedere man een passend dessin overhemd te vinden in de kleur die u graag draagt. Is de kleur of model toch niet helemaal wat u verwacht had? Dan stuurt u het gewoon weer kostenloos terug. 

Klantenservice

Lukt het u niet om het juiste overhemd te vinden in de goede kleur of maat, dan kan u altijd even contact opnemen met onze klantenservice. Wij kijken graag met u mee en adviseren u dan over de juiste maat en pasvorm. Op die manier hoeft u niet een hele stapel overhemden door te passen om op de juiste maat uit te komen, wel zo makkelijk. Wij helpen u graag.
Multicolor overhemden


Met overhemden met een ruit of dessin in verschillende kleuren is het altijd lastig om het onder een bepaalde kleur te hangen, door de combinatie van verschillende kleuren vindt de een het een rood overhemd terwijl een ander het een blauw overhemd vindt. Vandaar dat u de overhemden met dessins in verschillende kleuren terugvindt in de categorie multicolor overhemden. Juist als u op zoek bent naar een shirt met een bepaalde kleur erin zonder dat u een heel overhemd in een specifieke kleur wil hebben, zit u hier goed.

Kies u multicolor overhemden uit bij HemdVoorHem.nl eenvoudig en snel online bestellen. Gratis verzending en gratis 100 dagen retour.
Sorteren naar
Sorteren naar