Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Verfijn op kenmerk

Geel overhemd

Het gele overhemd is een mooie, frisse en leuke zomerkleur! Deze kleur is erg vrolijk en door dit overhemd kom je stijlvol voor de dag. Geel is een kleurmenging tussen oranje en groen. Hierdoor valt de kleur geel lekker op!

Geel overhemd heren

Het gele overhemd valt leuk te combineren met andere items uit de web winkel. De kleuren zwart, bruin en een lichtere kleur geel passen goed bij dit overhemd. Wil je een leuke outfit creëren met dit overhemd? Ga dan voor het gele overhemd met een zwarte stropdas. Om de outfit af te maken kun je deze outfit combineren met een zwarte heren jas.

Kreukvrij

Ook onze gele overhemden zijn kreuk- en strijkvrij! Onze overhemden worden gemaakt van 100 procent katoen. Katoen is normaal heel erg kreukgevoelig maar door onze speciale techniek van katoen bewerken. Voor dat het katoen geweven wordt, weken wij het katoen in een hars bad. Hierna wordt het katoen geweven waardoor het strijkvrij wordt. Na het wassen kun je het overhemd gewoon op een haakje hangen en laten drogen! Tijdens het drogen gaan de kreukels vanzelf uit het overhemd. Als je dan het overhemd aantrekt gaat door de lichaamswarmte de laatste kleine kreukels eruit!

Geel overhemd


Overhemden in de kleur geel zijn mooie frisse en zonnige shirts voor in de zomer. Verkrijgbaar met lange mouwen en met korte mouwen. Let op je huidtype voor de kleur geel. Mensen met een donkere huidtype kunnen alle kleuren geel met gemak dragen. Hoe lichter je huidskleur hoe lichter de kleur geel in je overhemd moet zijn.

Bestel jouw favoriete gele overhemden eenvoudig en snel online met gratis verzending!
Sorteren naar: Product Prijs Standaard