Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Het is SALE met kortingen tot 50%
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie

Geel overhemd

Het gele overhemd is een mooie en frisse kleur voor de zomer! Deze kleur is erg vrolijk en door dit overhemd god te combineren komt u stijlvol voor de dag. Geel is een kleurmenging tussen oranje en groen. Hierdoor valt de kleur geel lekker op!

Geel overhemd heren

Het gele overhemd valt leuk te combineren met andere items uit de web winkel. De kleuren zwart, bruin en een lichtere kleur geel passen goed bij dit overhemd. Wil u een leuke outfit creëren met dit overhemd? Ga dan voor het gele overhemd met een zwarte stropdas. Om de outfit af te maken kan u deze outfit combineren met een zwarte heren jas.

Kreukvrij

Ook onze gele overhemden zijn kreuk- en strijkvrij! Onze overhemden worden gemaakt van 100 procent katoen. Katoen is normaal heel erg kreukgevoelig maar wij hebben de fabrikanten uitgezocht die door een speciale techniek van katoen bewerken een kreukloze versie hebben gemaakt. Voor dat het katoen geweven wordt, wordt deze geweekt in een hars bad. Hierna worden de katoendraden geweven waardoor het strijkvrij wordt. Na het wassen kan u het overhemd gewoon op een hangertje hangen en laten drogen! Tijdens het drogen gaan de kreukels vanzelf uit het overhemd. Als u dan het overhemd aantrekt gaat door de lichaamswarmte de laatste kleine kreukels eruit!

Geel overhemd


Overhemden in de kleur geel zijn mooie frisse en zonnige shirts voor in de zomer. Verkrijgbaar met lange mouwen en met korte mouwen. Let op uw huidtype voor de kleur geel. Mensen met een donkere huid kunnen alle kleuren geel met gemak dragen. Hoe lichter uw huidskleur hoe lichter de kleur geel in het overhemd moet zijn, tenzij u natuurlijk een lekker kleurtje heeft van de zon.

Bestel uw favoriete gele overhemden eenvoudig en snel online met gratis verzending!