Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Verfijn op kenmerk

Groen overhemd

Het groene overhemd is een mooie opvallende kleur. Hierdoor is het overhemd leuk te combineren met andere items voor een frisse en mooie outfit. Het groene overhemd kan gedragen worden bij een pak voor zakelijke gelegenheden. Maar het groene overhemd is ook erg leuk om casual te dragen.

Hoogwaardige materialen

Ook het groene overhemd is volledig strijk en kreuk vrij! Het overhemd wordt gemaakt van 100 procent katoen. Doordat het katoen voor het weven geweken wordt in een hars bad, is het katoen strijkvrij. Hierdoor hoeft u na het wassen alleen maar het overhemd te laten drogen op een haakje. Hierdoor gaan de meeste kreukels eruit. De laatste kleine kreukels gaan eruit als u het overhemd aantrekt, dit komt door de lichaamswarmte.

Pasvormen

Ook het groene overhemd is verkrijgbaar in verschillende pasvormen. De pasvormen waarin het groene overhemd verkrijgbaar zijn het strak getailleerde model, het modieus getailleerde model en het rechte model. Het strak getailleerde model is als een tweede huid. Hij loopt strak langs de huid en hierdoor heeft u genoeg bewegingsruimte. Het modieus getailleerde model is licht getailleerd en geeft voldoende bewegingsruimte. Het rechte model is niet getailleerd en biedt maximale bewegingsruimte.

Groen overhemd


Op zoek naar een groen overhemd? Bekijk onze collectie groene overhemden eens. Koopt u bij hemdvoorhem.nl een overhemd, dan hoeft u niet meer te strijken! Al onze overhemden zijn kreuk en strijkvrij. Onderstaand ons aanbod in groene hemden.

Bestel jouw favoriete overhemden eenvoudig en snel online. Gratis verzending!
Sorteren naar: Product Prijs Standaard