Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Verfijn op kenmerk

Antraciet overhemd


Een antraciet overhemd is een unieke keuze. Veel mannen gaan toch voor de wat veilige, neutrale kleuren, zoals wit, grijs of zwart. Antraciet is een prachtige kleur die ook zeker onder de neutrale kleuren valt, maar toch uniek is. Dit betekent dat u met een antraciet overhemd een professionele indruk kunt maken die toch ook heel trendy en modieus is. Ideaal voor de jongere zakenman en iedere zakenman die lekker jong van geest is.

Antraciet overhemd combineren

Het is heel gemakkelijk om een antraciet overhemd te combineren met een andere kleur. Antraciet laat zich met vrijwel iedere andere kleur mixen. Zo kunt u een antraciet overhemd dragen onder een zwart pak voor een representatieve uitstraling, maar voor de nonchalante look kiest u juist weer voor een combinatie van een antraciet overhemd met een lichte kleur jeans. Antraciet gaat uitstekend samen met harde kleuren, warme kleuren, pastelkleuren en zelfs met vrijwel alle secundaire kleuren.

Antraciet overhemd voor speciale gelegenheden

Een antraciet overhemd is heel geschikt voor de speciale gelegenheden. Er zijn gelegenheden waarbij zwart of wit niet erg gewenst zijn, vooral om de boodschap die deze kleuren in combinatie met de gelegenheid uitstralen. In deze gevallen kunt u wel altijd veilig kiezen voor een antraciet overhemd. Antraciet is minder hard dan zwart en aanzienlijk warmer dan wit of grijs.

Antraciet overhemd voor de winter

De donkere kleur van het antraciet overhemd is een uitstekende keuze voor de winter. IN de winter dragen we toch liever de wat donkere kleuren, maar zwart wordt vaker als te donker beschouwd. Antraciet is dan een bijzondere en opvallende keuze die zeker in de smaak zal vallen.

Antraciet overhemd online bestellen

U kunt een mooi antraciet overhemd online bestellen bij Hemdvoorhem.nl. Wij bieden u de hoogste kwaliteit tegen een fijne prijs. Bestel direct online of neem contact met ons op als u informatie of advies wenst.  

Antraciet overhemd


Op zoek naar een overhemd in een neutrale kleur? Een heren blouse in het antraciet laat zich eenvoudig combineren en is net even wat zachter als een zwart overhemd. Kies uit verschillende pasvormen en modellen in onze online winkel. 

Bestel overhemden in het antraciet eenvoudig en snel online. Gratis verzending en retour!
Sorteren naar: Product Prijs Standaard