Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Filter

Antraciet overhemd


Een antraciet overhemd is een unieke keuze. Veel mannen gaan toch voor de wat veilige, neutrale kleuren, zoals wit, grijs of zwart. Het donker grijze antraciet is een prachtige kleur die ook zeker onder de neutrale kleuren valt, maar toch uniek is. Dit betekent dat u met een antraciet overhemd een professionele indruk maakt die toch ook heel trendy en modieus is. Ideaal voor de jongere zakenman en iedere zakenman die lekker jong van geest is.

Antraciet shirt combineren

Het is heel gemakkelijk om een antraciet overhemd te combineren met een andere kleur. Antraciet laat zich met vrijwel iedere andere kleur mixen. Zo kunt u een antraciet overhemd dragen onder een zwart pak voor een representatieve uitstraling, maar voor de nonchalante look kiest u juist weer voor een combinatie van een antraciet overhemd met een lichte kleur jeans. Antraciet gaat uitstekend samen met harde kleuren, warme kleuren, pastelkleuren en zelfs met vrijwel alle secundaire kleuren.

Antraciet voor speciale gelegenheden

Een antraciet overhemd is heel geschikt voor de speciale gelegenheden. Er zijn gelegenheden waarbij zwart of wit niet erg op zijn plaats is, vooral om de boodschap die deze kleuren uitstralen in combinatie met de gelegenheid. In deze gevallen kunt u wel altijd veilig kiezen voor een antraciet overhemd. Antraciet is minder hard dan zwart en aanzienlijk warmer dan wit of grijs.

Antraciet blouse voor de winter

De donkere kleur van het antraciet overhemd is een uitstekende keuze voor de winter. In de winter dragen we toch liever de wat donkere kleuren, maar zwart wordt vaak als te donker beschouwd. Antraciet is dan een bijzondere en opvallende keuze die zeker in de smaak zal vallen.

Antraciet overhemd online bestellen

U kunt een mooi antraciet overhemd online bestellen bij Hemdvoorhem.nl. Wij bieden u de hoogste kwaliteit tegen een fijne prijs. Bestel direct online of neem contact met ons op als u informatie of advies wenst.  

Antraciet overhemd


Op zoek naar een overhemd in een neutrale kleur? Een heren blouse in het antraciet grijs laat zich eenvoudig combineren en is net even wat zachter qua kleur en uitstraling dan een zwart overhemd. Kies uit verschillende maten, pasvormen en modellen in onze online winkel. 

Bestel overhemden in het antraciet eenvoudig en snel online. Gratis verzending en retour!
Sorteren naar
Sorteren naar