Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>
Filter
Geef hem een badjas cadeau!

Het is voor veel mannen heel lastig om een leuk cadeau te verzinnen, bij HemdVoorHem.nl weten wij daar alles van en daarom denken wij het hele jaar door aan leuke cadeaus voor hem om aan te bieden in onze webshop voor mannen. Een badjas is een leuk kledingstuk om cadeau te geven, maar zeker ook om te krijgen. Het is zo'n kledingstuk wat erg handig is om te hebben, maar vaak niet zelf gekocht wordt. Dus een perfect geschenk voor de man!
 

Ochtendjas als cadeau

Het verschil tussen een badjas en een ochtendjas zit voor al in de dikte. Traditioneel gezien was de badjas om aan te trekken na het badderen, douchen of tijdens een bezoek aan de sauna. De ochtendjas was om in de ochtend aan te trekken om de dag ontspannen in te beginnen. Wij houden die twee niet zo nauw gescheiden, u draagt gewoon wat u zelf lekker vindt zitten en wij maken er een prachtig cadeau van.
 

Cadeausets met een badjas

Vindt u het leuker om iets meer te geven dan alleen een badjas? Dan heeft u bij HemdVoorHem.nl ook de keuze uit sets waarbij er bijvoorbeeld huissokken, pantoffels of een pyjama bij zit. Uiteraard ontvangt u de complete set in een prachtige geschenkverpakking die u zo cadeau kan geven.
 

Online cadeau's met een badjas kopen

Als u graag op tijd de cadeaus voor iedereen in huis heeft dan is bestellen bij HemdVoorHem.nl een handige optie voor u. Bij ons heeft u 100 dagen de tijd om de bestelling terug te sturen of om te ruilen. Dus ook als u ruim op tijd ene cadeau koopt dan heeft u nog voldoende tijd als het toch niet de juiste maat of stijl is voor de ontvanger. Deze service verlenen wij niet alleen met de feestdagen, maar gewoon het hele jaar door. Heeft u vragen over de badjassen, cadeaus voor hem of over uw bestelling? Onze klantenservice helpt u graag!
 

Cadeaus met badjas


Een badjas is een ideaal cadeau voor iedere man. Het is niet essentieel om te hebben, maar als een ochtendjas eenmaal in de kast hangt dan is het toch wel een artikel wat heel vaak gedragen wordt. Juist daarom is een badjas een perfect cadeau voor de man die alles al heeft. Of u kiest voor een lekker warme badjas van badstof of fleece, of toch liever kiest voor een dunnere variant van jersey, bij HemdVoorHem.nl maken wij er de leukste cadeaus van voor hem. 

Cadeaus voor mannen met een badjas bestellen bij HemdVoorHem.nl met gratis verzending, ruilen en retour, altijd 100 dagen bedenktijd!
Sorteren naar
Sorteren naar