Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >
Filter
Unieke cadeaus met muts

Bij HemdVoorHem.nl geven wij graag cadeaus en een muts is niet altijd meteen het meest voor de hand liggende cadeau, maar toch, een muts is niet alleen erg fijn om het hoofd mee warm te houden, het is ook een modern accessoire wat ook gedragen wordt als het niet zo heel koud is. Wij hebben unieke cadeau sets met mutsen voor alle mannen. Als u een muts cadeau wil geven, hebben wij de leukste!
 

Stijlvolle cadeaus met een muts en sjaal

Het vinden van de juiste sjaal is vaak lastig, om daar dan ook nog een perfect kleurende muts bij te vinden is helemaal moeilijk. Juist daarom bestelt u bij ons de mooiste combinaties waarbij de muts en de sjaal perfect op elkaar zijn afgestemd en samen zijn verpakt in een prachtige cadeaudoos die u zo cadeau kan geven.
 

Moderne muts cadeau geven

Onze mutsen van bijvoorbeeld Lacoste, Calvin Klein en Fred Perry zijn ook ideale cadeautjes. En ook bij de moderne mutsen hebben wij ons best weer gedaan om unieke cadeausets te maken die u zo kan geven, mooi verpakt in een stijlvolle geschenkverpakking.
 

Cadeaus met mutsen online kopen

Als uw cadeaus voor hem bestelt u eenvoudig bij HemdVoorHem.nl. Altijd gratis verzending en wat ook nog eens ideaal is, is de retourtermijn van 100 dagen. U kan heerlijk op tijd cadeaus bestellen voor bijvoorbeeld de feestdagen en u geen zorgen hoeven te maken of het wel of niet binnen de retourtermijn valt. Bij ons heeft u altijd 100 dagen de tijd om iets retour te sturen of om het om te ruilen. Ook het terugsturen of omruilen is gratis. En heeft u vragen over de cadeaus met een muts, of over een ander artikel in onze webshop voor mannen? Onze klantenservice helpt u graag!
 

Cadeaus met muts


Een muts cadeau geven en krijgen is leuk en handig! Als het koud is of als fashion statement, een muts is altijd fijn om cadeau te krijgen. Wij hebben de leukste cadeaus met een muts voor u samengesteld zodat u meteen een mooi cadeau heeft om te geven. Onze combinatiesets zijn prachtig verpakt in een luxe geschenkdoos, hierbij is een muts gecombineerd met een bijpassende sjaal voor een prettig kleur gecoördineerd geheel. Wij hebben unieke cadeausets met een muts voor u samengesteld zodat er voor iedere man een leuk geschenk met een muts te vinden is.

Geef een muts cadeau aan hem! Gratis verzending en 100 dagen de tijd voor gratis ruilen of retour sturen. 
Sorteren naar
Sorteren naar