Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE SALE IS BEGONNEN: TOT 50% KORTING! >
Filter

Cadeau met riem voor hem

Een riem is een accessoire wat perfect geschikt is om cadeau te geven! Bij HemdVoorHem.nl bestelt u de mooiste riemen en wij hebben er leuke cadeausets mee gemaakt die u online bestelt en zo aan de ontvanger cadeau kan geven. Als onze andere riemen kan u natuurlijk ook als geschenk in laten pakken, dit geeft u eenvoudig aan bij het afrekenen. Met een riem geeft u hem een cadeau waar hij lang plezier van zal hebben.
 

Cadeau riem online bestellen

U plaatst uw bestelling voor de mooiste heren riemen eenvoudig bij HemdVoorHem.nl en wij zorgen ervoor dat u uw cadeau zo snel mogelijk in huis heeft. Is de ontvanger toch niet blij met het cadeau of klopt de maat bijvoorbeeld niet? Omruilen is bij ons geen enkel probleem en ook het terugsturen is gratis. Heeft u vragen over onze cadeaus met riemen of heeft u zelf een set samengesteld die u graag mooi ingepakt wil hebben? Onze klantenservice helpt u graag!


 

Cadeaus met riem


Een cadeau verzinnen voor een man is vaak lastig, maar een mooie riem is natuurlijk altijd goed! Wij hebben voor u alvast de leukste combinaties gemaakt in mooie sets, maar u kan natuurlijk altijd een door u uitgezochte riem door ons in laten pakken toch een prachtig cadeau wat u zo cadeau kan geven.

Geef een riem cadeau aan hem, eenvoudig bestellen bij HemdVoorHem.nl met gratis verzending en retour, u heeft 100 dagen bedenktijd voor retourneren of ruilen!
Sorteren naar
Sorteren naar