Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >
Filter

Origineel cadeau met sokken

Sokken cadeau geven blijft leuk! Het is een kledingstuk wat veel gedragen wordt en wat ook erg veelzeggend kan zijn. Met sokken kunnen hele verhalen verteld worden of boodschappen worden overgebracht. Denk maar eens aan een paar sokken met harten voor de persoon waarvoor u een (stille) liefde heeft. Juist door de veelzijdigheid van sokken vindt u bij HemdVoorHem.nl een grote selectie aan originele sets die u bestelt in een geschenkverpakking en waarmee u altijd goed voor de dag komt!
 

Cadeau sokken online bestellen

Voor uw sokken cadeaus voor hem bent u ook altijd aan het juiste adres bij ons. U vindt de grappige sets van Happy Socks en Many Mornings bij ons in de webshop, maar ook veel sets die wij zelf hebben samengesteld. Vaak is een combinatie van een paar sokken met de boxers van hetzelfde merk een gouden combinatie om cadeau te geven. Juist omdat het heel functioneel is, maar omdat het zo leuk is ingepakt is het echt een mannen cadeau.
 

Cadeau sets met sokken

Sokken zijn van die kledingstukken die verslijten maar die ook vaak alleen op reis lijken te gaan, daarom is een cadeau met sokken eigenlijk altijd welkom! De sets met veel paren sokken van hetzelfde merk zoals van Tommy Hilfiger, VENT, Calvin Klein, Spiri en Happy Socks zijn onze hardlopers. Maar ook een paar hardloopsokken cadeau geven is voor de sportieve mannen natuurlijk ideaal. Ook de sokken die niet in onze cadeau sets zitten kan u gewoon door ons in laten pakken. Dit geeft u aan bij het afrekenen.
 

Unieke sokken cadeaus bij HemdVoorHem.nl

Juist omdat wij zelf zo van sokken houden maken wij er de leukste unieke combinaties mee. De cadeausets bestelt u eenvoudig online en dat kan zelfs ruim van te voren. U heeft namelijk altijd 100 dagen de tijd om een artikel te retourneren of om te ruilen, gratis! Heeft u nog vragen over onze prachtige cadeaus met sokken voor hem en haar? Neemt u dan even contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag!


 

Cadeaus met sokken


Cadeaus met sokken zijn bij ons favoriet. Sokken zijn nou eenmaal erg leuk en veelzijdig en worden door de meeste mensen gedragen en daarom is een cadeau met sokken vaak een schot in de roos. Een cadeau voor hem of voor haar, een cadeau met sokken is altijd goed. Juist omdat sokken overal zo lekker mee combineren vindt u bij ons de leukste originele cadeau sets waarbij sokken worden gecombineerd met een ander artikel. Zo is een heel functioneel kledingstuk zomaar opeens een prachtig cadeau!

Cadeaus sets met sokken, online bestellen met gratis verzending en gratis 100 dagen retour of omruilen!
Sorteren naar
Sorteren naar