Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Filter

Leuke sokken

Sokken zijn zoveel meer dan een kledingstuk om de voeten warm te houden; ze zijn een essentieel onderdeel van iedere outfit. Funday Socks zorgen voor de lach van de dag, de glimlach bij iedere blik op de sokken en een onderwerp om over te praten met iedereen die ze ziet. De leuke sokken zijn zo'n onderdeel geworden van onze dagelijkse kleding, dat het heel leuk is om het zo afwisselen mogelijk te houden.
 

Funday Socks met een verhaal

De unisex sokken van Funday Socks vertellen allemaal een eigen verhaal. Achter ieder ontwerp zit een gedachte bij hoe ze ideaal te combineren zijn door het gebruik van basis kleuren met daarbij frisse kleuren voor een sprekend design. De sokken van Funday hebben allemaal een eigen thema, waardoor ze ook perfect geschikt zijn om cadeau te geven. Voor iedere gelegenheid en persoonlijkheid is er wel een passend paar Funday Socks te vinden.
 

Cadeausets van Funday Socks

Sokken zijn leuk, maar een paar sokken is een beetje weinig als ze zo leuk zijn en fijn zitten als de Funday Socks. Vandaar dat er van Funday Socks giftsets zijn met verschillende paren sokken in een bijpassend cadeaudoosje waardoor ze ontzettend leuk zijn om geschenk te geven. De sokken zijn allemaal kleine kunstwerkjes die met veel aandacht voor detail zijn ontworpen in Amsterdam, met daarbij de bijpassende doosjes in hetzelfde thema. De doosjes alleen al zijn kleine kunstwerkjes die handig zijn voor het opbergen van allerhande kleine spullen die anders kwijt raken. 
 

Nederlands ontwerp

Funday Socks is een Nederlands merk met een klein team van sokken enthousiastelingen die houden van leuke sokken, maar die ook nog eens enorm hoge kwaliteitseisen hebben. Een sok zit lekker of juist niet en een sok die niet lekker zit wordt niet gedragen. Funday Socks heeft ervoor gezorgd dat niet alleen de print geweldig origineel is, maar dat de leuke sokken ook nog eens ontzettend goed zitten en lang mee gaan. 
 

Funday Socks zijn duurzaam

Het Funday Team is zeer kritisch; niet alleen het ontwerp en de pasvorm moet perfect zijn, ook de materialen moeten duurzaam zijn met zo min mogelijk belasting voor het milieu. Voor Funday zijn daarvoor de beste en meest duurzame biologische materialen gebruikt en gaan de sokken lang mee maar is ook de verpakking dusdanig dat deze zeker nog lang gebruikt wordt voor het opruimen in huis of op de werkplek.
 

Maten Funday Socks

Ieder paar Funday Socks wordt gemaakt in twee maten: 36-40 en 41-46. Het bijzondere is dat de sokken voor iedere maat dus ook gewoon goed zitten en perfect dragen. Ook na veelvuldig wassen past maat 46 nog steeds comfortabel in de maat 41-46. De verdeling van deze twee maten is gekozen om het ook eenvoudig te houden als u een cadeau zoekt voor iemand. welke schoenmaat iemand precies heeft is weleens lastig, maar het onderscheid tussen grote voeten en kleine is best makkelijk te maken. Vandaar dat het bij Funday Socks simpel is gehouden. Het maakt het cadeau geven van een Funday Socks set dan ook meteen veel eenvoudiger.
 

Funday Socks online bestellen

Het online bestellen van Funday Socks doet u heel eenvoudig online bij HemdVoorHem.nl. In cadeau tijden is het vaak fijn om alles alvast ruim op tijd te bestellen, maar is het weleens lastig dat artikelen nar de feestelijkheden niet meer geretourneerd kunnen worden. Bij HemdVoorHem.nl heeft u standaard 100 dagen de tijd om aankopen te ruilen of retourneren, dus daarmee heeft u ruim de tijd om cadeaus lekker opt tijd te bestellen.
 

Klantenservice

Heeft u vragen over de Funday Socks in ons assortiment? Neemt u dan vooral even contact op met onze klantenservice; onze sokkenspecialist helpt u graag verder. Uiteraard hebben wij ook antwoord op uw vragen over alle andere artikelen uit onze webshop.
 

Funday Socks sokken


Funday Socks zijn zo leuk dat ze van iedere dag een leuke dag maken met deze sokken voor hem en haar aan de voeten. De prints zijn opvallend leuk, de kleuren zijn fris en sprankelend en het draagcomfort is perfect. Gemaakt van het zachtste biologische katoen, met een fijne stretch en gladde teennaad en een boord die niet knelt maar ook niet afzakt. Sokken om blij van te worden en het ideale cadeau voor iedereen die van leuke sokken houdt.

Funday Socks dames en heren sokken eenvoudig en snel online bestellen bij HemdVoorHem.nl. Gratis verzending en retour.
Sorteren naar
Sorteren naar