Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Filter

HOM PLUME heren onderbroeken

Naadloos comfort vindt u in de PLUMES serie van HOM. Het materiaal is ultra dun, zacht en flexibel. Het zorgt voor een gladde ondergrond onder al uw kleding met zo min mogelijk kans op naadjes en randjes die zichtbaar zouden kunnen zijn. De PLUME string is het toonbeeld van minimalisme en wordt dan ook veelvuldig gebruikt als storende onderkleding echt niet kan. De micro slip heeft iets meer stof om het lijf, maar ook deze laat maar weinig sporen achter. Heeft u toch liever iets meer om het lijft? De PLUMES boxer is een bijna naadloze korte short die u meer het gevoel van een onderbroek geeft, maar waar u weinig van kan zien. Doordat het materiaal zo glad is valt ook al uw kleding er soepel overheen.
 

PLUME onzichtbaar heren ondergoed

Compleet naadloos lukt natuurlijk niet, mede door de dubbele uitvoering van het voorpand voor de nodige support, maar er is duidelijk gekozen voor zo min mogelijk obstakels die zichtbaar zijn door strak aansluitende kleding. Ideaal voor onder erg strakke kleding waarbij de support wel erg prettig is, maar waarbij het lijnenspel van naden van een standaard heren onderbroek storend kunnen zijn. De PLUMES serie is in veel verschillende kleuren te bestellen waarbij ook daar gedacht is aan het zo onzichtbaar mogelijk zijn van de onderkleding. Zo is een rode onderbroek onder wit ook een kleur die wegvalt, soms zelfs nog meer dan een huidskleur.
 

HOM PLUME online kopen

De volledige PLUME serie van HOM bestelt u online bij HemdVoorHem.nl met gratis verzending en ook gratis retour sturen of omruilen. Hiervoor heeft u zelfs 100 dagen de tijd! Heeft u informatie nodig over de PLUME modellen of kleuren? Onze klantenservice helpt u graag!
 

PLUME PLUMES


PLUME is Frans voor veer, en dat is precies wat deze serie van HOM kenmerkt: het is zo licht als een veertje! Minimalistische modellen die gemaakt zijn van super lichte en elastische stof maar die ook zo min mogelijk stof bevatten. De PLUME string voor mannen is eigenlijk niet meer dan een piemelzakje, al klinkt het Engelse modesty pouch natuurlijk wat charmanter. Ideaal als u wel een onderbroek aan wil, maar deze niet gezien mag worden. Zo is het ook met de PLUMES micro slip en trunk boxer, beide uitgevoerd met zo min mogelijk naden of een overvloed aan materiaal. Kiest u voor onzichtbaar heren ondergoed dan is de PLUME serie van HOM uw beste keus!

Bestel eenvoudig en snel online uw HOM PLUME onzichtbare heren ondergoed. Snelle levering, gratis verzending en gratis retour!  
 
Sorteren naar
Sorteren naar