Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >
Filter

Lacoste heren geuren

De heren parfums van Lacoste zijn zoals het kledingmerk zelf: stijlvol, sportief, modern maar net zo goed tijdloos. Lacoste heren geuren zijn eigenlijk geuren die niet heel erg opvallend aanwezig zijn, maar wel een heerlijke sensatie achterlaten. Ze zijn aanwezig, maar nooit hinderlijk. Het zijn de perfecte geuren voor iedere dag, voor iedere gelegenheid.
 

Lacoste parfum cadeaus

Bij HemdVoorHem.nl geven we ook graag een cadeau met de geuren van Lacoste. Er zijn geschenksets met een douche- of badgel, deo of shampoo, maar de leukste sets maken wij zelf! Want wat is er leuker dan een unieke cadeauset krijgen met daarin een heerlijke Lacoste heren geur met daarbij nog een bijpassend Lacoste artikel zoals sokken, een boxer of muts. Het maakt het cadeau meteen zoveel leuker en persoonlijker. Onze unieke cadeaus zijn prachtig verpakt in een stijlvolle cadeaudoos die zo gegeven kan worden.
 

Lacoste heren parfum online kopen

Net als de kleding van Lacoste zijn de herengeuren van Lacoste en de leukste cadeausets met deze geuren, ook eenvoudig bij ons te bestellen. U kan de Lacoste cadeaus sets ook ruim op tijd bestellen, bij ons heeft u 100 dagen de tijd om artikelen terug te sturen of om te ruilen. Ideaal als u graag op tijd begint met de voorbereidingen voor gelegenheden waarbij cadeaus horen!

Lacoste Parfum


De heren geuren van Lacoste zijn zoals we van dit merk gewend zijn: sportief klassiek met een hele eigen uitstraling. De geuren zijn stijlvol en geschikt voor iedere gelegenheid. Niet opdringerig aanwezig, maar wel een subtiele onderstreping van uw eigen uitstraling. Geniet van deze heerlijke geuren van Lacoste. Ook verkrijgbaar in geschenksets waar de meeste mannen blij mee zullen zijn.

Bestel ook uw Lacoste heren parfum bij HemdVoorHem.nl eenvoudig en snel met gratis verzending en retour. 
Sorteren naar
Sorteren naar