Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie


Redmond overhemden sale

De overhemden van Redmond die u in de sale tegen zult komen, zullen niet echt verschillen met die uit de huidige collectie. Het grootste verschil is dat de voorraad niet oneindig is, dus is het in de sale zaak om zo snel mogelijk te bestellen. De overhemden van Redmond met korting zullen er dus ook niet meer in alle maten beschikbaar zijn. Dan is het wel handig om even de maattabel te raadplegen, want vaan zijn er twee boordmaten die gelijk zijn aan een confectiemaat. Dit verdubbelt dus uw kansen om een leuk overhemd te vinden in de Redmond sale.

De simpele, alledaagse kleuren die Redmond gebruikt voor de overhemden, komen in elke collectie terug. De vorige collectie, is nu de Redmond overhemden sale. Dit betekent dat het eigenlijk geen verschil maakt welke collectie u voor kiest, buiten het feit dat er op de vorige collectie korting zit!


Gratis verzenden en retourneren

Ook overhemden die u in de Redmond overhemden aanbieding heeft gekocht, worden door ons gratis verzonden. Uw zending kan dan bij u thuis afgeleverd worden of bij een pakketpunt afgegeven worden. U kunt zelf kiezen waar u het pakket wilt hebben, beide opties kosten u niks. Ook wanneer het overhemd toch niet is wat u in gedachten had, is het mogelijk om het pakket gratis naar ons terug te sturen.

Redmond overhemden sale


Heerlijke Redmond overhemden met korting bij HemdVoorHem.nl! De afgeprijsde overhemden van Redmond zijn er in alle kleuren, pasvormen en maten. Wel is het belangrijk om er rekening mee te houden dat de sale artikelen van Redmond de overblijvselen zijn van een vorige collectie, dus OP=OP!

Redmond overhemden met kortingen tot wel 70% met gratis verzening en retour