Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Filter
Sloggi heren slips

Slips voor heren van Sloggi zijn voor vele mannen de onderbroek die zij het lekkerste vinden dragen. Dat is niet gek, gezien de vele jaren aan ervaring die dit gespecialiseerde ondergoed merk heeft. Door de keuze uit de verschillende modellen, kleuren en kwaliteiten is er voor iedere slipdragende man een Sloggi slip te vinden die heerlijk zit.
 

Sloggi Men Maxi slips

Draagt u graag een mooie hoge slip die goed aansluit en ook nog een fijne ondersteuning geeft door het gebruik van een dubbel uitgevoerd voorpand? Dan is de Sloggi Maxi een perfect model. Het maxi gedeelte heeft betrekking op de hoeveelheid stof die gebruikt is en de bedenkkingsgraad. Zoals de naam al aangeeft zorgt de Maxi Slip van Sloggi Men voor een maximale bedekking en komt tot net onder de taille en heeft een lage beenuitsnijding zodat het hele heupgebied lekker ingepakt is en de slip zeer prettig draagt.
 

Sloggi Men Midi slips

Zoals de naam al aangeeft zorgt de heren Midi slip van Sloggi voor een medium bedekking van het heupgedeelte. De bovenkant komt niet tot de taille en de pijpjes zijn wat hoger uitgesneden dan bij het maxi model.
 

Sloggi Men Mini slips

De Mini slips van Sloggi Men zijn heren slips met een minimale bedekking van het heupgebied. Het model is laag in de taille en hoog opgesneden bij de benen. Uiteraard is ook bij de Mini slips het vorpand dubbel uitgevoerd voor een prettige ondersteuning en fijn draagcomfort.
 

Sloggi Men slips voor mannen

Welke hoogte slips u graag draagt is een zeer persoonlijke aangelegenheid en gelukkig heeft u bij Sloggi een ruime keuze uit verschillende hoogtes, kleuren, stijlen en daarbij zijn er ook nog series met bepaalde kwaliteiten waardoor ze vaak extra lekker zitten. Voor de warmbloedige heren is het model waarbij gedacht is aan wat extra ventilatie bijvoorbeeld een ideale oplossing. Draagt u liever een slip met gulp? Dan is dat bij Sloggi ook geen probleem en selecteert u bij het filter Gulp de optie Ja.
 

Sloggi heren slips online bestellen

Bij HemdVoorHem.nl bestelt u eenvoudig en snel de door u gewenste slips van Sloggi. Mocht u meer willen bestellen dan dat u op dat moment in uw mandje kan doen dan neemt u gewoon even contact op met onze klantenservice en zij zorgen er dan voor dat u de gewenste hoeveelheid kan bestellen. OOk voor vragen of advies over de verschillende series en modellen van Sloggi slips kan u altijd even contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.
 

Sloggi Slips


Heren slips van Sloggi zijn er in twee verschillende maten: de Mini slip en de Midi slip. De namen zijn redelijk voor zichzelf sprekend, de mini is kleiner en de midi is meer onderbroek en minder slip. De keuze voor een model met of zonder gulp is aan u en ook is er nog ruime keuze uit de verschillende series die allemaal hun eigen karakteristieken hebben waardoor iedere heren slip uit een specifieke serie zo zijn eigen fans zal hebben. Voor een heren slip zit u goed bij Sloggi!

Bestel uw favoriete Sloggi heren slips eenvoudig en snel online. Gratis verzending.
Sorteren naar
Sorteren naar