Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Arrow overhemden


Arrow overhemden, de meest geliefde overhemden van Amerika, zijn ook online te bestellen in onze webshop. Wat is het toch wat het Arrow overhemd zo geliefd maakt? Deze hemden zijn, net zoals al onze andere overhemden, van een goede kwaliteit en gemaakt van de beste materialen. Maar het grootste verschil zit hem in het imago van het Arrow overhemd. In Amerika wordt het gebruikt om de ideale man uit te beelden. Op de beroemde posters met de 'Arrow Collar Man', staat deze man. Hij is altijd gekleed in een Arrow overhemd. Een Arrow overhemd geeft een gevoel van vrijheid, durf en klasse. Ervaar het “Amerikaanse gevoel” en koop online de prachtige Arrow overhemden in onze webshop. 


Arrow overhemden

Arrow heeft een zeer hoge kwaliteit. De heren overhemden van Arrow zijn gemaakt van 100% katoen dat zorgt voor een ademend overhemd en voelt zacht aan op de huid. De overhemden zijn voor de wat zakelijkere man die er goed uit wilt zien. Het zijn overhemden met stevige kragen en manchetten. Verkrijgbaar in popeline katoen, structuur katoen en in geweven vissengraat patroon (ook wel herringbone genoemd). Dit is een van de meest populaire stoffen voor de luxere kleding. De overhemden van Arrow hebben verschillende keuzen in kleur van donkere kleuren blauw tot gewoon zwart of wit. Bij Arrow worden er vaak ruit of lijn patronen gebruikt wat een luxe uitstraling geeft. U kunt bij Arrow overhemden kiezen of u een borstzak wilt of juist niet er is voldoende keuze. 


Vooruitstrevend

De geschiedenis van de Arrow overhemden heeft altijd te maken gehad met wat de vrouwen aantrekkelijk vinden. Het is al begonnen in het begin van de 19e eeuw toen Hannah Montague de losse kraag op het overhemd ontwikkelde. Dit was een succes, vooral omdat de vrouwen nu niet meer steeds het hele overhemd hoefde te wassen, maar alleen de kraag. Het succes was begonnen. De losse kraag verdween langzamerhand weer, omdat de stof van de overhemden zo bewerkt werd, dat het wassen van een overhemd geen probleem meer was. Veel later hoefden de Arrow overhemden zelfs niet meer gestreken te worden. Strijken en wassen was in die tijd toch nog meestal vrouwenwerk en het was geen wonder dat het Arrow overhemd succesvol was.
 

Arrow Collar Man

De echte gekte begon pas toen het Arrow overhemd gedragen werd op posters. De Arrow Collar Man was geboren. Op posters werd deze man afgebeeld met de verschillende Arrow hemden. De vrouwen werden als snel enthousiast en de Arrow Collar Man werd het symbool van de ideale Amerikaanse man: ondernemend en stijlvol. De aantrekkingskracht op vrouwen van het Arrow overhemd was geboren. Toch zijn het de mannen zelf, die er voor zorgen dat het Arrow overhemd zo geliefd is. De mannen dragen namelijk graag deze overhemden vanwege de goede kwaliteit en het stijlvolle karakter.
 

Arrow webshop

Online bestellen van uw favouriete overhemden doet u eenvoudig en snel in onze webshop. Met een continue wisselende collectie bent u verzekerd van de allerlaatste mode items. Bekijk ook eens onze sale categorie voor scherpe aanbiedingen in onze online shop. Voor meer informatie of vragen over Arrow overhemden kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


Kies uit onze online collectie Arrow overhemden, deze worden gratis thuisbezorgd!