Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >

100% katoenen strijkvrije overhemden

26-10-202226-10-2022100% katoen en strijkvrije overhemden


Een overhemd van 100% katoen en óók nog eens strijkvrij. Het klinkt u misschien te mooi in de oren, maar deze overhemden bestaan echt. In ons assortiment vindt u allerlei soorten kwalitatief hoogwaardige katoenen overhemden die u nooit meer hoeft te strijken. Wat een comfort!
 

De productie van onze strijkvrije overhemden


Onze strijkvrije overhemden doorlopen een iets ander proces dan andere overhemden die niet strijkvrij zijn. Om de overhemden strijkvrij te maken moeten de vezels van het katoen in een bad met hars gedoopt worden. Door het hars veranderen zogezegd de moleculen in de stoffen, waardoor ze op één lijn komen te liggen. Dit leidt tot een kreukvrij resultaat. Over het algemeen geldt: hoe dikker de vezels, hoe beter het resultaat.
 

Van katoenen kreukels naar kreukvrij katoen


Een overhemd dient met enige regelmaat gewassen te worden. We zijn gewend om na de wasbeurt de overhemden te strijken, maar met een strijkvrij overhemd is dit verleden tijd. Wanneer u een strijkvrij overhemd heeft gewassen, dient u deze meteen te laten drogen. Sla het overhemd goed uit en strijk de mouwen, de manchetten en de kraag glad. Het water van de wasbeurt trekt de rimpels, de kreukels en de vouwen uit uw overhemd. Wanneer u het katoenen overhemd aantrekt, zal uw lichaamswarmte de laatste kreukels verwijderen.
 

De voordelen van een strijkvrij overhemd


Onze strijkvrije overhemden leveren alleen maar comfort op. Er wordt niet ingeboekt aan draagcomfort. In tegendeel, de 100% katoenen overhemden zitten als gegoten. Een ander comfortabel aspect van onze strijkvrije katoenen overhemden is dat ze nooit meer gestreken hoeven te worden. Hierdoor heeft u meer tijd over voor andere dingen. Dingen die wél leuk zijn!

Bent u benieuwd naar onze strijkvrije overhemden van 100% katoen? Kijk gauw rond in ons assortiment. We verkopen ze in allerlei soorten, maten, kleuren en pasvormen. Aan keuze is er geen gebrek.