Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Back to Work: 20% korting op (bijna) alles

5 argumenten om uw overhemden te strijken

28-07-202228-07-2022Er is altijd wel een reden om te gaan strijken


Vindt u het ook zo’n vervelend klusje om uw overhemden te strijken? Om telkens maar weer de kreukels er met veel moeite en precisie uit te strijken, en het vervolgens weer te wassen en te drogen, waardoor het hele circus weer van voor af aan begint? Toch kan strijken ook zijn voordelen hebben. Welke dan, vraagt u zich af? Dit zijn 5 argumenten om wél te strijken:


Geen zin om te winkelen

Het is zaterdag, en na een lange werkweek bent u wel toe aan een rustig weekend. Net op het moment dat u zich heeft ingesteld op rust en ontspanning, krijgt u het voorstel om even te gaan winkelen. In de stad, op zaterdag, en dan is het ook nog eens uitverkoop. U ziet de drukte al voor u, voelt de hitte in de winkels al, hoort de schreeuwende kinderen al. U had eigenlijk een ander idee: u moet nog wat hemden strijken, en aangezien dat nogal een precies werkje kan zijn, kan dat wel even duren. Tegen de tijd dat u daar klaar mee bent zijn de winkels al bijna gesloten, dus heeft het dan nog zin om naar de stad te gaan? Misschien is het beter om daar een ander moment voor uit te kiezen, zoals wanneer het rustiger is en u wel zin heeft om te gaan winkelen.


Geen zin om op bezoek te gaan bij schoonouders

“Zullen we anders even langs mijn ouders gaan?”. Nou, liever niet. Niets ten nadele van uw schoonouders, het zijn lieve mensen, maar zo had u zich uw zondag toch echt niet voorgesteld. Toevallig moest u nog wat kleding strijken om de komende week te dragen, dus het komt nu écht niet zo goed uit om naar uw schoonouders te gaan. Het is een grote berg strijkgoed die op u ligt te wachten, dus daar bent u wel even zoet mee. En het is ook belangrijk om verzorgd voor de dag te komen, nietwaar? Nee, vandaag gaat het helaas niet lukken om bij de schoonouders op bezoek te gaan. Misschien volgende week?


Sex and The City is op TV

Uw vrouw ploft op de bank en verandert de zender van de TV. U hoort een bekende tune en ziet vanuit uw ooghoeken een bos blonde krullen en een tutu. Ja hoor, het is weer zover: Sex and The City is op TV. Het gezeur van Carrie en Miranda kunt u inmiddels wel dromen, sterker nog, het is al erg genoeg dat u die namen überhaupt weet. Wat kunt u doen om te voorkomen dat u hier een hele avond aan vastzit? Strijken! Terwijl Carrie en haar vriendinnen de kreukels niet uit hun relaties krijgen, strijkt u ze moeiteloos uit uw kleren.


Nederland speelt niet mee met het WK voetbal

Het WK voetbal is weer op TV te zien, maar op straat is geen spoortje Oranje te bekennen. Een WK zonder Nederland is toch niet hetzelfde. Er zijn natuurlijk best wat interessante wedstrijden te zien, maar toch blijft het knagen. Om u af te leiden van het falen van Oranje kunt u natuurlijk gaan strijken. Het Nederlands Elftal heeft dan misschien niet de kans gekregen zich te bewijzen op het WK, u kunt tenminste wel een goede indruk achterlaten op uw werk door uw kleding er verzorgd en netjes uit te laten zien. We moeten toch een beetje onze trots bewaren.


Een berg afwas die gedaan moet worden

Uw vrienden zijn net vertrokken, het was een heerlijk diner en u heeft nog lang na geborreld. Een geslaagde avond, maar iedere geslaagde avond laat altijd een puinhoop in de keuken achter. Geen zin om hier iets mee te doen? Geeft niets, u moet namelijk nog wat kleding strijken om de komende week te kunnen dragen. Ook een vervelend klusje, maar in ieder geval wel één waarbij u niet in aanraking komt met etensresten. Soms is het kiezen tussen twee kwaden.

Bent u na deze argumenten nog steeds niet overtuigd van het nut van strijken? Of vindt u het eigenlijk maar een beetje onzin, strijken gebruiken als smoesje om onder vervelende zaken uit te komen? Dan heeft u gelijk: het is namelijk helemaal niet nodig om te strijken als u dat niet wilt! Wij verkopen namelijk ook strijkvrije overhemden in onze webshop. Deze hangt u na het wassen op een kledinghanger, waarna ze kreukvrij opdrogen. Door een speciale behandeling van het katoen zijn deze hemden strijkvrij gemaakt, terwijl ze net zo comfortabel zijn als gewone hemden. Dit bespaart u een hoop tijd en moeite, zonder in te hoeven leveren op de kwaliteit. HemdvoorHem.nl heeft een groot assortiment aan strijkvrije overhemden. Wij hechten veel waarde aan een goede prijs-kwaliteit verhouding, en selecteren ons aanbod op basis van kwaliteit, comfort, duurzaamheid en uiterlijk.

Dus of u nu gaat voor de voordelen van strijken, of vindt dat u uw tijd wel beter kunt besteden en kiest voor strijkvrij: bij HemdvoorHem.nl slaagt u altijd!