Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >

Alleen maar nette overhemden

08-11-202208-11-2022


Een stijlvolle outfit


Een overhemd is een belangrijk kledingstuk voor de man. Het is niet alleen een veelzijdig element van uw garderobe dat in tal van combinaties gebruikt kan worden maar voegt ook stijl en flair toe. Niet toevallig zijn wij bij Hemdvoorhem.nl dan ook grote fans van nette overhemden. Onze uitgebreide collectie biedt voor elk wat wils en naast knappe overhemden ook alles accessoires die daarbij horen voor een perfecte look. Bent u op zoek naar polo’s, stropdassen, sokken of ondergoed? Zoek niet verder: u bent aan het goede adres.
 

De juiste fit, het juiste hemd


Op zoek naar nette overhemden? Dan is het eerst en vooral van belang om de juiste fit voor uw lichaam te kennen. Gelukkig is de collectie van Hemdvoorhem.nl bijzonder uitgebreid te noemen. We bieden overhemden aan in eender welke fit gaande van zeer strak getailleerd naar niet getailleerde overhemden. Bent u een grote en brede man? Dan zijn deze minder getailleerde overhemden misschien wel iets voor u. Hebt u het toch liever strak? Dan zijn de slim fit exemplaren helemaal uw ding. Voor een perfect overhemd zijn er echter nog veel meer variabelen van belang dan enkel de fit. Zo scheelt de juiste boordmaat al heel wat in draagcomfort en bieden we ook overhemden met diverse mouwlengtes aan. Hebt u liever een overhemd met extra mouwlengte, een korte mouw of een standaard mouwmaat? Het kan allemaal! Daarnaast kunt u bij ons terecht voor overhemden van alle maten gaande van S tot 5XL. De Nederlandse bevolking is nu eenmaal de grootste ter wereld, het spreekt dan ook voor zich dat iedereen een overhemd voor zichzelf kan kopen.
 

Een groot aanbod aan merken


Bij hemdvoorhem.nl zijn we gespecialiseerd in het betaalbaar aanbieden van nette overhemden van topmerken. Wat dacht u van Calvin Klein, Casa Moda, Venti, Arrow, MARVELIS en nog veel meer? Deze kwaliteitsvolle overhemden verzekeren u ervan de juiste look op het juiste moment te hebben. Ten slotte bestaat ons aanbod ook uit talloze strijkvrije en strijkvriendelijke overhemden. Strijken is immers een ontzettend vervelende taak en dat aan de kant kunnen laten liggen zonder kwaliteitsverlies: waarom niet?