Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x

Alvast polo's voor de zomer bestellen!

14-05-202214-05-2022



De polo een onmisbaar item op vakantie


De zomer: de leukste tijd van het jaar, althans voor zij die graag comfortabele kledij dragen! Het spreekt dan ook voor zich dat u uw outfit wil aanpassen aan het seizoen én te temperaturen. Geen enkel kledingstuk voor mannen is daar zo geschikt voor als een poloshirt, juist omdat de mogelijkheden ermee haast oneindig zijn. Hoe u nu uw vakantie goed kan inzetten met het juiste poloshirt en welke mogelijkheden er precies zijn, zijn twee vragen die een duidelijk antwoord behoeven!
 

Het beste halen uit uw poloshirt op vakantie


Een polo is het ideale kledingstuk als u comfort en stijl wil combineren. Het is dé oplossing voor mannen die stijlvol over straat willen lopen en toch een zomerse uitstraling willen hebben! De volgende tips helpen u méér uit uw polo te halen!

1. Ga voor zomerse kleuren

In de zomer kiest u natuurlijk geen donkere kleuren zoals zwart of donkerblauw, dat spreekt voor zich. Ga dus voor een polo in een frisse, zomerse kleur en combineer deze met andere kledingstukken in hetzelfde kleurenpalet. Contrasten kunnen natuurlijk altijd, maar overdrijf niet. Enkel zo wordt een mooi geheel gevormd en gaan de verschillende onderdelen van uw outfit niet tegen elkaar afsteken!

2. Kies het juiste merk

Merken zoals Lacoste en Calvin Klein zijn niet zomaar wereldbekend. Het gaat om merken die keer op keer kledij aanbieden van de beste kwaliteit, die daarbij ook nog eens stijlvol zijn. Het is dus ok om iets meer uit te geven aan een merkpolo waar u echt trots op kunt zijn, in plaats van een model te kiezen dat net niet goed zit. Het zal de aankoop meer dan waard zijn geweest als u stijlvol op vakantie kunt gaan en u goed kunt voelen in uw vel, dankzij het juiste poloshirt!

3. Combineer het shirt met bijpassende shorts

Shorts zijn de perfecte aanvulling op een poloshirt, juist door de zomerse uitstraling die ermee bereikt wordt. Ga dus voor korte zomershorts in bijpassende kleuren, alweer om een mooi geheel te vormen. Een polo op een lange broek is echter ook mogelijk, zolang u de juiste stijl kiest! Naar boven