Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Basics die je garderobe maken

02-07-202202-07-2022


Items die elke man in zijn kast moet hebben


De juiste kleding maken de man, maar waar begint u? Precies! Zoals bij alles begint u met de kleding ook bij de basis. Om goed verzorgt en zelfverzekerd voor de dag te kunnen komen is de juiste kledingkeuze essentieel. Er zijn een aantal kledingstukken die ieder, zichzelf respecterende man, in zijn kast zou moeten hebben hangen.

Kies voor een goede basis kledingcollectie, minimaal een net wit overhemd en een aantal uni-kleurige T-shirts in basic kleuren zoals zwart, donkerblauw en wit. Draag daaronder een goed vallende broek en vergeet niet het geheel af te maken met een mooie leren riem in de kleur bruin of zwart. Ga altijd voor goede kwaliteitskleding, stoffen die mooi vallen, een luxe uitstraling hebben en duurzaam zijn. Of het nu gaat om een nieuw overhemd, ondergoed of sokken, met een goed overwogen basiscollectie kun je eindeloos combineren en ziet u er ten alle tijden op uw best uit.

Voor het merklabel Alan Red in 1940 op de markt verscheen, leverden de producers van dit label al voor veel populaire A-merken T-shirts. Alan Red is gespecialiseerd in katoenen T-shirts van hoge klasse. Ze ogen niet alleen stijlvol en elegant, maar vallen goed om het lijf en gaan, dankzij de uitstekende kwaliteit, lang mee. Het aanbod is opvallend ruim. Er zijn T-shirt met korte- en lange mouwen verkrijgbaar en zelfs stoere mouwloze exemplaren. U kunt kiezen uit heren T-shirts met een V-hals, shirts met een zogenaamde ‘turtleneck’ of O-hals. Waar u voor kiest is aan u, houdt u van ruimvallende shirts dan kiest u een casual vallend, wijd model. Bent u op zoek naar shirts die u als onderkleding kunt dragen? Dan maakt u de beste keuze door te gaan voor een nauwsluitend model. Deze vallen mooi onder een overhemd, trui of blazer.

Voor een succesvolle basisgarderobe zijn er gelukkig veel strijkvrij overhemden verkrijgbaar. Wanneer u ervoor zorg draagt dat u een aantal basisexemplaren heeft, grijpt u nooit meer mis. De kwaliteitsmerken OLYMP, Eterna, Seidensticker, Casa Moda bijvoorbeeld hebben een mooi ruim assortiment voor mannen, waaronder overhemden met extra lange mouwen en getailleerde exemplaren. Wanneer u niet weet waar te beginnen schaf dan eerst een wit overhemd aan, hiermee zit u altijd goed. Draag de mouwen opgerold voor een casual look. Doe daarbij een stropdas om en u straalt een zakelijke, ietwat nonchalante houding uit, waardoor u ontspannen en betrouwbaar overkomt. Een wit overhemd laat zich prima lenen voor iedere denkbare situatie.