Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
SALE tot 50% korting

Betalen met uw VVV cadeaubon bij HemdVoorHem.nl

18-06-202218-06-2022

 

Betaal vanaf nu ook met de VVV-cadeaubon!


VVV-cadeaubonnen zijn een van de makkelijkste cadeau's om weg te geven. Er is altijd wel een gelegenheid om er eentje te geven en te ontvangen; verjaardagen, als werknemer-van-de-maand-prijs, of als bedankje. Het is dus niet vreemd dat, wanneer u door uw kast zoekt, of bezig bent met een grote schoonmaak, u ineens zomaar 50 euro rijker bent aan VVV-cadeaubonnen die overal en nergens in uw huis liggen. Die cadeaubonnen zijn leuk, maar u weet eigenlijk nooit waar u het aan uit moet geven. Ze zijn vaak maar bij een beperkt aantal winkels in te lossen en laten dat nou net winkels zijn waar u zelden komt. Gelukkig maakt HemdVoorHem.nl de keuze nét iets makkelijker.


Breed aanbod aan merkkleding voor mannen


Bij HemdVoorHem.nl kunt u vanaf nu namelijk ook betalen met VVV-cadeaubonnen. Dus bent u op zoek naar nieuwe kleding of naar een leuk cadeau voor uw man? Dan kunt u bij ons de mooiste merkkleding vinden, speciaal voor mannen. Het aanbod is breed, waardoor het niet uitmaakt hoeveel geld u op uw cadeaubon hebt staan. Alle producten in onze shop zijn af te rekenen met VVV-bonnen. Van overhemd tot pantoffels, u kunt het zo mooi niet bedenken. Hebt u maar een saldo van 10 euro op uw bon staan? Neem dan eens een kijkje bij de herensokken. Hier vindt u een aanbod van chique merk sokken, tot comfortabele sportsokken. Wat u ook naar op zoek bent, vanaf nu hoeft kunt u mooi al uw rondslingerende VVV-cadeaubonnen inruilen voor prachtige merkkleding. Is dat niet ideaal?

Wist u dat u ook uw VVV-bon kunt combineren met lopende acties en kortingen en ook kan gebruiken in combinatie met geld? Zo wordt uw merkhemd ineens wel heel goedkoop! Ideaal dus voor mannen die er goed uit willen zien. Neem snel een kijkje in onze shop.