Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Back to Work: 20% korting op (bijna) alles

Bijna de hele week warm weer

06-07-202206-07-2022

 

Lekker weer, leuke kleding


Op de weersvoorspelling van de hele week staat lekker weer. Dat betekend dat u alles weer uit de kast kan trekken voor de warmere dagen. Maar soms is dat wat uit de kast komt, niet altijd wat we verwachten. Misschien zijn we in de koudere maanden toch een beetje aangekomen of juist af gevallen. Hoe dan ook, zodra het nieuwe seizoen begint is het altijd een goede tijd om eens online te gaan kijken bij de nieuwe collectie op HemdVoorHem.nl. Want in lekker weer willen we er wel lekker uit willen zien. En die wil moeten we ook zeker om laten zetten in werkelijkheid. Gelukkig zijn daar nu nog leuke kortingen op in verband met Pinksteren. Dat zijn nu dus al twee goede argumenten om achter uw schermpje te kruipen en nieuwe kleding te bestellen: het lekkere weer en leuke korting!

 

Korte mouwen overhemden


Warme lange dagen op kantoor vereisen comfortabele overhemden. Dat betekend dus niet in een warm verstikkend overhemd zitten. Al helemaal als in de kledingvoorschriften staat dat u een pak aan moet hebben. Een korte mouwen overhemd is dat de manier om wat hitte te ontsnappen en een beetje koelte in te laten. Een overhemd met korte mouwen is helemaal niets slechts meer, sterker nog, we zien ze steeds vaker. Ook korte mouwen overhemden die strijkvrij zijn en leuke printjes hebben. Natuurlijk heeft u één favoriete plek waar u altijd al uw overhemden besteld. En dat, is natuurlijk bij ons. Bij HemdVoorHem.nl.

 

Zomerse kleding voor mannen bij HemdVoorHem.nl


Naast overhemden met korte mouwen, zijn er nog veel meer kledingstukken die mannen kunnen dragen in de zomer. Er zijn de kledingstukken die u met uw korte mouwen overhemden kunt combineren en dan zijn er ook nog de kledingstukken die u met de korte mouwen overhemden kunt vervangen. Zo zijn er genoeg leuke korte broeken die u kunt combineren met een korte mouwen overhemd voor een leuke zomerse look. Terwijl een polo juist een vervanging is voor een korte mouwen overhemd. Deze is natuurlijk ook gewoon te combineren met die korte broek waar u het overhemd met korte mouwen ook mee kunt combineren.