Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >

Blauwe luchten met blauwe overhemden

24-10-202224-10-2022

Blauwe strijkvrije overhemden voor lekkere dagen

Blauwe strijkvrije overhemden

Voor zover gekleurde overhemden gaan, is blauw wel een echte koploper. Blauw is namelijk een erg neutrale kleur. Daarnaast gaat het vaak ook erg goed samen met een blauw pak. In tegenstelling tot grijze en zwarte pakken, waar zakelijk gezien, eigenlijk alleen maar wit in past. Hierdoor heeft de kleur blauw echt zijn doorslag gemaakt. Ook nu het overhemd veel meer casual gedragen wordt, is blauw nog steeds een erg goede basiskleur. Spijkerbroeken zijn immers ook blauw, en hier worden ze toch het meeste mee gedragen. Nu zijn er natuurlijk overhemden in alle kleuren en patronen die u maar zou kunnen bedenken. Toch wordt er nog steeds veel meer in het blauw gemaakt en gekocht dan elke andere kleur overhemd.


Strijkvrije overhemden in lekker weer

Al helemaal wanneer het weer een lekkere uitstraling heeft, willen mensen ook vaak wat leukerdere kleding aan. Hieronder valt vaak toch wel een overhemd in een vrolijk kleurtje. En welke kleur geeft er nou weer een lekkerdere uitstraling dan de kleur van die heerlijke lucht? Inderdaad, die is er niet. Want blauw gaat mooi met elk seizoen mee. Lekkere dagen met lekkere overhemden Als een dag dus lekker is qua temperatuur en het niet regent, dan is een overhemd helemaal geen afrader. Want vaak ademt een kwalitatief goed overhemd veel beter mee dan, bijvoorbeeld, een simpel t-shirt. Hierdoor ziet u er een stuk beter uit dan de rest van de mannen en tegelijkertijd voelt u zich lekkerder in uw kleding.


Een patroontje op uw overhemd maakt de dag leuker

Overhemden met een patroontje erop zijn vaak een stuk leuker om naar te kijken dan elk ander kledingstuk. Dit is omdat het een ultieme combinatie is tussen casual en zakelijk. Een overhemd geeft toch een iets professionelere uitstraling, maar dat patroontje geeft weer wat speels. Op die manier komt er vaak een lach tevoorschijn wanneer u zo een overhemd draagt.