Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Blije voeten in Happy Socks

30-10-202130-10-2021

Leuke voeten met Happy Socks

Fruitige Happy Sock’s

Ook de voeten mogen zich van tijd tot tijd verwend voelen. Dat doen ze natuurlijk met het aantrekken van hartstikke leuke sokken van Happy Socks. De temperaturen zijn weer wat hoger, dus mogen de sokken weer wat vrolijker. Dat betekent lekkere fruit motiefjes. Deze staan in het thema van de zomer, dus in het thema van de zon.


Sportieve Happy Socks

Naast fruit, zijn sportieve printjes ook hartstikke leuk. Want sport, dat doen we lekker buiten. Dus wanneer het weer tijd wordt om buiten te sporten, is het ook gelijk weer tijd om Happy Socks met leuke sportieve printjes te dragen.


De wat serieuzere Happy Socks

Happy Socks zijn voor sommige mensen net iets te enthousiast. Daarom zijn er ook Happy Socks in iets minder drukke patroontjes. Daarnaast zijn ze dan ook in iets minder drukke kleurtjes, dus zwart, grijs en wit. Dit maakt ze iets minder druk dan alle andere Happy Socks, maar ze zijn nog steeds leuker dan alle andere sokken.


Lage Happy Socks

Happy Socks zijn vaak een standaard hoogte, tot op de onderkant van de kuit. Nou zijn dit niet de enige sokken die ze maken. Hun zelfde leuke printjes staan op sneakersokken. Op die manier heeft u toch leuke sokken aan, maar hoeft niet iedereen ze te zien. Daarnaast valt het dan niet zo heel erg op wanneer u niet twee dezelfde sokken weet te vinden.