Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x

Brr, het word koud

14-11-202214-11-2022

 

Het is raar weer buiten


Het weer is de afgelopen weken in Nederland erg raar aan het doen. De ene dag gaat de temperatuur richting de 20oC, terwijl de volgende dag een temperatuur van -5oC te voelen is. Dit vinden wij als mensen niet fijn, daarom zult u ook vinden dat er zo veel mensen op het moment ziek zijn. Wat veel mensen vergeten, nadat het een dag warm is geweest, is om weer dikkere en warmere kleding aan te trekken. Daar willen we u graag mee helpen. Met dit wisselvallige weer is het gemakkelijk om veel verschillende laagjes aan te doen. Deze zijn warmer, maar ook praktischer. Vaak is het ’s ochtends en ’s avonds een stuk kouder dan dat jet overdag is. Als u zich dan in laagjes gekleed heeft, dan is het mogelijk om één of meerdere van deze laagjes overdag uit te doen. Dit vermeid de ijzige kou ’s ochtends, evenals de zweetplekken 's middags.

 

Wij stellen u voor aan de coltruien van Alan Red


Op de dagen dat het echt koud is, is het dragen van alleen een overhemd niet genoeg. Een leuke trui daar overheen helpt natuurlijk al een hele hoop, maar die staat nog steeds toe dat die kou uw overhemd in komt via uw kraag. Hiervoor is de oplossing simpel: een lekkere coltrui van Alan Red. Deze zijn er in veel verschillende kleuren, dus ze matchen bij elk overhemd dat u in de kast heeft hangen. Lekker dus een coltrui onder uw overhemd en een andere knappe trui over uw overhemd en u kunt de hele dag overleven, zonder het koud te hebben. En op de licht-koude dagen, doet u natuurlijk een gewoon shirt onder uw overhemd. Deze zorgt dan voor dat extra kleine beetje warmte, waar een coltrui voor te veel warmte zou zorgen.

 

Alan Red bij HemdVoorHem.nl


Alan Red is een merk waarvan iedere man wel iets in zijn garderobe zou moeten hebben. Het is hét merk voor de perfecte basics. Onderbroeken of T-shirts, allemaal van de hoogste kwaliteit. En, wat misschien nog wel belangrijker is, in vele verschillende modellen en maten. Van een XS tot een XXXL en van een diepe V-hals tot een krappe ronde hals, alles is te vinden in het assortiment bij Alan Red. En natuurlijk haalt u dat bij uw favoriete webshop: HemdViorHem.nl. Waar u natuurlijk bij elk overhemd dat u aanschaft, ook even een goed ondershirt van Alan Red bij besteld. Dan weet u zeker dat u elke dag goed en warm gekleed de deur uit kan gaan.